HIGH VOLTAGE!

Op 1e Pinksterdag, zondag 15 mei aanstaande, zal Locomotion Zoetermeer worden uitgeroepen tot gevaarlijk gebied. Ongeautoriseerd toegang is verboden tijdens HIGH VOLTAGE! The Ultimate Shocking Hardcore Event.

Na een gruwelijke stamppartij van afgelopen kerst keren we voor de derde keer met HIGH VOLTAGE! terug naar de Hakkuhnachten waar Locomotion vroeger zo bekend om stond. Non-stop hardcore met het hardste van het heden en het beste uit het Loco verleden in 2 areas.

Oordopjes worden aanbevolen en betreden is op eigen risico. In area one is er kortsluiting ontstaan waardoor alles totaal is afgezet in een uniek decor van meer dan 120 alarmlichten wordt je hier geëlektrocuteerd met Early Rave en Oldskool.

Opwindende dance-acts in blauw verlichte elektriciteitsmasten zullen het publiek opzwepen in area two. Daar zijn alle stoppen doorgeslagen en vliegen de vonken van de draaitafels als de beste hardcore deejays woest te keer gaan!

Voor de echte shocktherapie zal tijdens deze duistere nacht het podium worden vrij gemaakt voor Shocking Delight, www.shockingdelight.nl (bekend van o.a.; Hell Raiser the Suffering). Deze freaks zijn vooral spraakmakend vanwege hun enorm hoge pijngrens en staan garant om het publiek met hun nog nooit eerder vertoonde elektrische stoel act extreem te vermaken en te shockeren.

Het zaagschema ziet er als volgt uit;

Early rave / Oldskool Area:
DEAZ D.
NORMAN
THE BOUNTYHUNTER
THE VIPER
BUZZ FUZZ
Hardcore Area:
DR. RUDE
OUTBLAST
EVIL ACTIVITIES
PARTYRAISER
NOSFERATU

HOSTED BY:
MC DA TMC

Kaarten kosten aan de avondkassa € 17,50 in de voorverkoop € 12,50 en zijn vanaf heden landelijk verkrijgbaar via Ticket Service (151 postkantoren), Mid-town Den Haag en Locomotion Zoetermeer. Aanvang: 23.00 uur, toegang vanaf 16 jaar, (legitimatie verplicht).

TradeMarc Events

zondag 03 april 2005

1682 x gelezen