A Nightmare outdoor

De afgelopen tijd zijn de wildste verhalen rond gegaan over het feit dat Nightmare Outdoor niet door zou gaan... Er werd gesuggereerd dat er geen vergunning zou zijn voor dit evenement maar voor iedereen die hieraan mocht twijfelen: Nightmare Outdoor gaat gewoon plaatsvinden! Er is een 100% nachtvergunning afgegeven voor deze unieke en prachtige locatie: de uiterste hoek op het strand van Hoek van Holland, aan de noordzijde van de pier.

Dit strand zal op 28 mei as. getransformeerd worden tot een waar hardcore walhalla, uniek te noemen omdat het het enige nachtelijke outdoor festival is dit jaar waar 100% hardcore geprogrammeerd wordt. Vier hardcore-area’s inclusief een open air main stage zullen worden ingericht voor de stijlen present hardcore, early rave, oldschool, industrial hardcore en een in het zand uitgegraven overdekte terror area om dat oude “terrortunnel gevoel” te laten herleven. De meest waanzinnige decoratie, waaronder een indrukwekkend 30 meter hoog lichtkruis midden op het terrein, state of the art licht- en laserinstallaties en een maximaal blazend geluidssysteem zullen garant staan voor een onvergetelijke open air hardcore nacht.

Extra treinen zijn ingezet door de NS voor A Nightmare Outdoor die zullen doorrijden tot treinstation Hoek van Holand Strand, op slechts een paar minuten loopafstand van de locatie. Op de DJ timetable die verkrijgbaar is op het evenement staan de treintijden voor de terugreis vermeld en om perfecte aansluiting te creëren met de eerste trein op zondagochtend, zal Nightmare Outdoor niet tot 6 uur plaatsvinden maar tot half 7!

Kaarten voor A Nightmare Outdoor kosten 37,50 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen (zie ook ww.nightmare-outdoor.nl) en Ticketbox (Primera en Free Recordshop). Daarnaast kan er ook online besteld worden via www.ticketbox.nl

Mid-Town

woensdag 04 mei 2005

1488 x gelezen