HardDrive wordt Heavensplace Xtra Large!

De oplettende kijker had het vast al gezien, er zijn een aantal belangrijke wijzigingen opgetreden in het Defenzfeest wat gepland staat op 15 Mei 2005 in Rumours te Leeuwarden.

Defenz Dance Events, bekend van de succesvolle Hardcore Revival, Wicked City, HardDrive en Dark Symposium feesten, heeft moeten constateren dat de naam HardDrive nog niet groot en krachtig genoeg is om hier een heel feest mee te vullen. Vandaar dat we drastische keuzes maken. Defenz heeft daarom besloten om een concept van vroeger nu eens in een nieuw jasje te steken, vandaar:

Heavensplace Xtra Large!

Wie herinnert zich niet de harde en gekke feesten in de KHC hallen in Kampen en de Meenthe in Steenwijk! We zullen de avond in Rumours dan ook in deze geest gaan invullen, en splitsen alles op in 3 zalen. Mooie decoratie, een topgeluid en hopelijk een fantastische sfeer zullen zorgen voor een ongetwijfeld erg aangename Eerste Pinksterdag!

Zaal 1 zal in het teken staan van de hardcore, gehost door de mainman uit Amerika, Omar Santana. De 2e zaal zal dan wel in het teken staan van de hardstyle, met absolute topnamen. Als laatste is er nog de zaal boven, hier zullen alleen de oude plaatjes uit de kast getrokken worden, de plaatjes van weleer!

Hoe ziet de verdeling van de zalen er dan uit?


De mainstage, met de titel “Hardcore for the Headstrong” nodigt Omar Santana de volgende gasten uit:
Jokey (NL/H2OH recordings)
Abraxas (USA/Mokum)
Angerfist Live (NL/MOH)
Masochist (NL/MOH)
Jappo aka Unexist (IT/Fuck the World)
S.O.P. Squad Live (NL/H2OH recordings)
Drokz (NL/HardDrugz)
Mc Double T (NL/Defenz)

De tweede zaal zal ingevuld worden door HardDrive, met een behoorlijke dosis hardstylegeweld uit binnen- en buitenland:
Max B. Grant (CH/Hardbass)
Super Marco May (IT/Defqon1)
Da Pauli (NL/Local Hero)
The Guardian (NL/Defenz)
Uzi & Da Mouth of Madness (NL/L’warden posse)


Uiteindelijk komen we aan bij zaal 3, deze zal geheel in het teken staan van de toppers van toen, en hiermee bedoelen we uiteraard de platen en niet de dj’s, want zij kunnen nog prima meekomen met de nieuwe garde!Wij presenteren u, Rules of Law “reunion” En met onderstaande namen is succes gegarandeerd!
Dano (NL/Mokum)
Rob & Mc Joe (NL/Oldskool Gangsters)
Ozonic (NL/Deathrow)
Da Lex (NL/Loco)

Zoals je ziet, er is dus wel wat veranderd, maar nu is er voor ieder wat wils! We zullen in november genadeloos toeslaan met een buitengewoon bruut hardstyleconcept, alle djs die er nu niet meer bij staan zullen daar zeker acte de presence geven. Er zit in ieder geval van alles in de pen, Defenz gaat gewoon op de weg door waar we gebleven waren. Voor deze editie hebben we besloten de voorverkoop te schrappen en de deurprijs vast te stellen op € 17,50, een goede prijs voor een gevarieerde line-up leek ons zo!

Defenz

woensdag 27 april 2005

1897 x gelezen