Hardcore label Zero Tolerance van start

Zero Tolerance, de onafhankelijke hardcore platenmaatschappij, is een feit! Na ruim 2 jaar van uitgebreide voorbereiding en enkele grote tegenslagen is bewezen dat de aanhouder altijd wint. Labeleigenaar Dj Niel heeft hiermee de stijgende lijn van zijn succes kracht bijgezet en al verschillende talenten gecontracteerd voor hun eerste muzikale krachtmeting op vinyl en cd.

De eerste release, Z-T 001, is geperst en klaar voor distributie naar de verschillende winkels. Deze komt uit handen van DJ Niel zelf, met een 3 track EP genaamd "Under my skin". Velen kennen de titeltrack al van verschillende compilatie cd’s.
De uiteindelijke vinyl release zal mei 2005 plaatsvinden.

Om de start van Zero Tolerance kracht bij te zetten is er vrijdag 24 juni 2005 een introductie feest gepland, in de voormalige hardcore tempel Cargo / Demisec, te Spijkenisse. Dit feest zal een weerspiegeling zijn van de muzikale boodschap waar Zero Tolerance voor staat: hardcore muziek met kwaliteit, zonder uitgekauwde (ritititieuw) oppervlakkige clichés.
De line up voor deze avond bestaat uit:
- Ophidian
- D-passion
- E-noid
- Mental Wreckage
- Carnage
- OpA_Calypse

Daarnaast zullen de twee enige èchte live acts van Nederland ieder een uniek solo optreden neerzetten. Geen standaard playbackshow van CD of DAT maar 100% hardware en live jamming. Bereid je maar vast voor op:
- Niel
- Xtrecist

Zero Tolerance … against zero quality!

maandag 09 mei 2005

1605 x gelezen