HouseNation - DJ Yoda's B-Day Party

DJ Yoda is in de omgeving van Amsterdam zeker geen onbekende meer. Er is een hoop gebeurd, zo is hij bijvoorbeeld resident op de Harder Mach feesten in de Lexion en is hij resident geweest op de legendarische T-Time's op zondag. Maar dat is natuurlijk niet het enige wat hij gedaan heeft zo is hij bijvoorbeeld nog bijna iedere week te vinden in Club Subway in Zaandam op de XXXtra-Hardness feestjes en heeft hij ook op meerdere grote feesten gedraaid als The First in de Lexion, Hardliners in de Hemkade, Buzz Fuzz goes BZRK in de Hemkade en J.D.A Birthday Party in de Happy Dayzz in Culemborg. En dat is maar een kleine greep van wat hij gedaan heeft. Geloof me er zal nog veel meer gaan gebeuren!

Maar eerst natuurlijk zijn verjaardag in Club Crossroads in IJmuiden op 25 juni. Hiervoor heeft hij verschillende vrienden en collega DJ's uitgenodigd om het dak er af te doen blazen.

Nu komt de vraag natuurlijk wie dat dan zijn! ;)

Nou hier komen ze:

Yoda
J.D.A.
Bass-D
Champ-E-On
Lunatic
Dennis R
Wouter B
Miss Hysteria
Lady s'AphirA
Silver Shadow
Daubd

Met deze line-up moet er toch wel een stevig feestje neer gezet kunnen worden!

Dj Yoda viert hier deze avond zijn 26e verjaardag en dat zal hij laten merken ook! Kom dus daarom allemaal! En natuurlijk zal hij het leuk vinden als jullie een cadeautje voor hem mee nemen! ;)

We hopen jullie dan ook allemaal te zien 25 juni!

Housenation

maandag 16 mei 2005

1524 x gelezen