Underground for Ever de grens over

Ook deze zomer gaat organisatie Underground For Ever de grens over. Net zoals vorig jaar zal er namelijk weer een I Hate Trance feest plaatsvinden in de "Cave Of Rave" in Lloret de Mar. Door de grote belangstelling en het grote succes van de editie van vorig jaar, heeft de organisatie besloten dit jaar zelfs twee feesten in deze locatie te organiseren. Het eerste feest zal plaatsvinden op 25 juli met als titel “Creators Of Annihilation” en het tweede feest zal “I hate trance in Spain” gaan heten.

De line up voor beide feesten ziet er als volgt uit:

Maandag 25 juli: Creators Of Annihilation

Guardians Of Hell (Gabber zone)
In Captivity (Wicked City)
Steroid Vs Angel Of Death (Slaves To The Rave)
The Ultimate R Vs Mizzar (Speedrazor)
Demons Realm (I Hate Trance)
Vageman (Nigtmare Outdoor, Hardcore United)

Hosted by Mc Strife (Die-Hard)

Vrijdag 29 juli: I Hate Trance In Spain

D-tune (Total Resurrection)
Ultimate R Vs Mizzar (Speedrazor)
Steroid Vs Angel Of Death (Die-Hard)
Adnoctum (Raving Nightmare)
Obscurity (Symbiont)
More (Spain, Radical Hardcore)
Vageman (Nightmare Outdoor, Hardcore United)

Hosted by Mc Strife (Die-Hard)


De Cave Of Rave is ook dit jaar iedere dag geopend van 22:00 uur tot 05:00 uur vanaf begin juli tot eind augustus. De Cave staat bekend om de gezellige vakantiesfeer met veel Nederlandse gasten. De vaste dj’s zijn: The Ultimate-R (vaste dj 2001-2005) en The Mizzar (vaste dj 2002-2005). In de Cave, ook wel “De Grot” genoemd, wordt uitsluitend Hardcore, Darkcore, Early Rave, Terror en Speedcore gedraaid.

In de periode van 23 juli tot 2 augustus zullen Dj Steroid & Vageman iedere dag in de Cave draaien. Dat staat dus garant voor veel rauwe darkcore (Steroid) en terror/speedcore (Vageman) in deze periode.

Met een weekkaart, kan je gewoon bij beide feesten van Underground For binnenkomen. Daarnaast is de drank in de Cave ook relatief goedkoop; voor slechts € 2,50 kan je bier en fris, maar ook sterke drank kopen. Dit is spotgoedkoop als je de prijzen vergelijkt met andere discotheken in Lloret de Mar.

Verder maakt de organisatie Underground For Ever bekend dat er dit jaar ook een I Hate Trance in Engeland op het programma staat en er zijn vergevorderde plannen om een editie van I Hate Trance in Italiƫ te laten plaatsvinden.

Underground for Ever

maandag 23 mei 2005

1722 x gelezen