Het weer tijdens a Nighmare outdoor

Je kan je feest nog zo goed plannen, de promotie nog zo goed op orde hebben, de meest waanzinnige line-up verzorgen en het beste aan geluid, licht en deco regelen, op één factor heeft helemaal niemand invloed.... het weer!!

Er is nogal wat commotie ontstaan toen het allereerste persbericht met de aankondiging van het feest werd rondgestuurd, omdat het festival voor velen te vroeg in het jaar gepland zou staan. Maar voor al diegenen die hier nog aan mochten twijfelen… check het weerbericht voor het aankomende weekend. Tijdens het Nightmare weekend wordt het 30 graden overdag, en zal er een hele aangename nachttemperatuur zijn van 19 graden (bron: KNMI). Wat de wind betreft hoeven we ons ook totaal geen zorgen te maken: windkracht 3.

Al met al redenen genoeg om een unieke nacht te beleven met je vrienden onder genot van een absolute top line-up, een schitterende setting met de meest ultieme decoratie, vuurwerk, blazend geluid en waanzinnig licht, en dat alles op een idyllische locatie tussen de zee en de duinen waar je staat te hakken en te zagen terwijl op een paar meter afstand de vrachtboten voorbij komen. Vergeet niet je handdoek en een frisbee mee te nemen voor de dag erna!

Mid Town

woensdag 25 mei 2005

1374 x gelezen