Core ConneXion - No Limitations, No Imitations!

Zoals veelal misschien al gemerkt hebben zal Core ConneXion voor het eerst sinds tijden buiten Wageningen een feest geven. Dit feest zal er een worden om nooit te vergeten. Zoals trouwe bezoekers van onze evenementen weten staan de feesten van Core ConneXion altijd voor een supergoede sfeer en snoeiharde muziek, gedraaid door de beste DJ’s die er zijn. Ook voor dit evenement zijn we dit van plan.
Alleen eerst het wat minder fijn nieuws, misschien had men Fuser al op de flyer zien staan. Hij is bekend van al onze eerdere feesten en hij verzorgt altijd de warming-up tijdens Chaoz the Battle. Onze resident DJ kreeg een hele mooie aanbieding om als resident DJ in de grootste Club van Oost-Europa te draaien. Namelijk in Palace te Siofok in Hongarije. Hier vind je meer informatie over deze club: www.palace.hu . Fuser is van begin juli tot eind augustus resident in die club naast vele grote andere namen. Deze kans mochten we hem natuurlijk niet ontzeggen, hoe jammer we het ook vinden dat hij er niet bij zal zijn. Dus moesten we opzoek naar een vervanger, en dat is niemand minder dan Angernoizer geworden. Deze DJ is bekend van Temple of Terror, Beter kom je niet en bijna alle andere goede terrorfeesten. Hij zal zeker een waardige vervanger voor Fuser zijn.
Verder hebben we weer onze best gedaan om een zo goed mogelijke line-up neer te zetten. De Just-4U beschikt over 3 zalen, welke alle drie de avond beschikbaar worden gesteld. De grote zaal zal gebruikt worden voor de mainstream hardcore. Daarvoor hebben wij een selectie van beste DJ’s gehaald die we konden bedenken.

Ten eerste willen we jullie voorstellen aan diegenen die de spits gaan af bijten in de grote zaal deze avond. Twee DJ’s die natuurlijk niet mogen ontbreken in de Just-4U, Lunatic & Miss Hysteria. Deze twee staan tot nu toe op alle goede feesten in de Just-4U en bij dit event moesten ze zeker weer aanwezig zijn! Verder zijn Lunatic & Miss Hysteria natuurlijk ook bekend van Nightmare Outdoor, Hellbound, Hellraiser, Speedrazor, Raving Nightmare en vele andere evenementen. Met z’n tweeën weten ze wel hoe ze een zaal plat krijgen, dat gaat ze deze avond zeker ook lukken.
Vervolgens is het de beurt aan een van onze vaste DJ’s, Trickster. Hij gaat al weer vele jaren mee in de scène en heeft op veel grote feesten gedraaid, zoals Speedrazor en Hellraiser.
Na Trickster zal er niemand minder komen dan Promo. Hij is natuurlijk bekend van alle grote hardcore evenementen die er zijn zoals Thunderdome, Masters of Hardcore, Nightmare en ga zo maar door. Ook is hij een van de beste producers ooit. En natuurlijk is hij de man achter Thirdmovement. Hij zal deze avond wederom laten zien dat hij bij de grote der aarde hoort, wees voorbereid op een hele beukende set!
Hierna is het de beurt aan een andere Core ConneXion DJ, namelijk Raveroy. Naast de Core ConneXion feesten is hij ook bekend van Mania, Masters of Massacre en vele feesten in Zino te Tilburg. Hij weet wat draaien is zal dat deze avond weer bewijzen!
Ten slotte is het tijd voor onze spetterende afsluiter van deze avond namelijk Endymion vs Nosferatu. We denken dat deze grootheden in de hardcore scène eigenlijk geen introductie nodig hebben. De twee die samen Enzyme zijn begonnen en de twee die eigenlijk allebei niet te missen zijn op een goed feest. Daarom zijn we ook zeer vereerd dat ze voor ons een speciale vs-set willen doen. Reken maar dat als je tegen die tijd nog niet kapot bent dat je het na afloop van deze set wel bent!

In de tweede zaal zal er snoeihard gedraaid gaan worden, namelijk vooral Terror en Speedcore.
Voor deze zaal hebben we als eerste Cup a Core uitgenodigd om zijn kunsten te vertonen. Hij is ondermeer bekend van I Hate Trance, Ondergrondse Herrie en Slaves to the Rave. Ook was hij altijd aanwezig op de Core ConneXion feesten als we iemand nodig hadden die keiharde Terror moest draaien.
Na hem is het de beurt aan Angernoizer, zo als eerder vermeld komt hij in de plaats van Fuser, hij zal een goede vervanger zijn.
Na Angernoizer is het tijd voor DJ Smurf. Deze uit de UK afkomstige DJ is in korte tijd een van de grootste namen op Terror gebied geworden. Hij staat op alle feesten waar ze een goede Terror DJ nodig hebben, zoals Nightmare, Thunderdome, Hellbound en Temple of Terror. Ook deze avond zal hij jullie laten weten wat echte UK Terror/Speedcore inhoud. Dit moet je niet missen!
Tot slot zal Drokz zorgen voor een passende afsluiting in de Terror zaal. Hij gaat als sinds 1992 mee in de hardcore scène. Vandaar de bijnaam “opa Drokz”! Er is geen groot feest geweest waar hij niet gedraaid heeft: Thunderdome, Masters of Hardcore, Nightmare etc. Hij doet het tegenwoordig wat rustiger aan met boekingen, daarom zijn wij ook heel erg vereerd dat hij wel naar ons feest toe wilt komen. Bereid je maar voor op de hardste Terror die je ooit gehoord hebt!!

De derde zaal die beschikbaar wordt gesteld in de Just-4U zal fungeren als Chill-Out. Dat zal wel nodig zijn, want op het moment dat je al het muzikale geweld even niet meer aan kan, kun je even bijkomen in de Chill-Out.

Voor de duidelijkheid nog even dit; het feest zal op 15 juli 2005 van 22:00 tot 06:00 plaatsen in de Just-4U te IJsselstein, deze locatie biedt plaats aan maximaal 1200 feestende mensen. Een kaartje in de voorverkoop zal € 15,- kosten, en zal te verkrijgen zijn via ticketservice. Dus als je zeker wilt zijn dat je binnen kan komen, koop dan snel een kaartje bij een van de 151 grotere postkantoren, de 33 GWK stationskantoren of 12 grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen of via 0900 300 1250 (0,45 cpm). Ook aan de deur worden nog kaartjes verkocht, deze kosten € 20,-.
Als je met de auto komt neem dan vanaf Utrecht de A2 richting ’s Hertogenbosch, vervolgens neem afslag 9 (Nieuwegein, IJsselstein). Na 1,7 km links de Oranje Nassaulaan op, dan na 500 meter links de Kasteellaan op, vervolgens 250m rechtdoor dan is de Just-4U aan de linkerkant.
Met het openbaarvervoer neem je vanaf Utrecht CS de tram richting IJsselstein, de eerste tram terug naar Utrecht CS gaat om 6:29. Voor meer details zie www.9292ov.nl .
Voor alle algemene voorwaarden en meer info zie www.core-c.nl of mail even naar events@core-c.nl.
Alle ingrediënten voor een super feest zijn aanwezig, dus we verwachten dan ook niets minder dan het beste, hardste en vetste Core ConneXion feest tot nu toe.
Because there ain’t no party like a Core ConneXion party!
Be there….

Core Connexion

donderdag 16 juni 2005

1390 x gelezen