Raving Nightmare

Op zaterdag 16 July 2005 zal er een nieuwe Duitse editie van Raving Nightmare plaats vinden. Zoals reeds eerder aangekondigd heeft de organisatie voor een nieuwe opzet gekozen en zal deze voor Duitsland unieke combinatie (In & Outdoor) een jaarlijks terug kerende happening worden. Wij kunnen met trots melden dat er 2 volwaardige buiten stages zijn toegevoegd naast de 4 stages die zich binnen de locatie Tarm Center bevinden. Deze outdoor stages van 1500m2 en 1000m2 zijn te vinden rondom en op de parkeerplaats van de locatie Tarm Center.

Main info
Ook de openingstijden zijn veranderd. Om 18.00uur zullen de poorten open gaan om vervolgens weer af te sluiten om 08.00uur !! Dat betekent 14uur non stop doordreunen in 7 verschillende stages met in totaal 82 deejays en acts. Er zullen diverse merchandise stands aanwezig en er zal een mogelijkheid zijn om partypics te maken. Net als vorige keer zullen de toiletten weer GRATIS zijn. De selectie en uitvoering van het security beleid zal weer 100% verzorgd worden door de security ingehuurd door UHM. Het beleid wat normaal in Nederland en Duitsland op de UHM evenementen gehanteerd wordt zal nu dus ook gelden zonder uitzonderingen te maken !! Voor personen die in het verleden geweigerd zijn of door een of andere reden niet meer welkom zijn op de UHM evenementen geven wij het advies om de reis niet te maken ! Het reglement is te vinden op www.u-h-m.com

Ticket info
De voorverkoop zal zaterdag 7 Mei a.s.van start gaan via de Ticketbox verkooppunten in Nederland en de bekende voorverkoop adressen en de normale kaarten kosten Euro 25,- (ex fee) in de voorverkoop. In België kun je weer bij de bekende FNAC filialen terecht en in Duitsland naast de normale voorverkoop adressen bij CTS/Eventim.

VIP tickets!
Bij de laatste editie in Feb 2005 zijn voor de 1e keer VIP tickets beschikbaar gesteld door de organisatie.Door de onverwachte grote belangstelling waren deze VIP tickets 1 week voor het evenement uitverkocht. Omdat in de Vip room voor iedereen gratis en onbeperkt alle drank en eten beschikbaar was zijn er enkele inschattingsfouten gemaakt door de locatie betreffende inzet van personeel. De wachttijden zullen deze keer beperkt blijven door de inzet van meer personeel en er zal een extra bar geopend worden. Er zal weer non stop en onbeperkt drank en een uitgebreid warm en koud buffet inclusief fruit beschikbaar zijn voor iedere bezoeker in de Vip area. Ook zal er een aparte Vip ingang zijn, dus geen wachttijden enz. Er zijn 2 Vip balkons te weten in Area 1 en Area 2 met een uniek zicht over beide area’s. Daarnaast zullen alle Vip’s weer een unieke UHM gadget ontvangen en zal een speciale Vip stage op het Outdoor terrein worden ingericht. Het aantal beschikbare Vip kaarten voor Nederland is beperkt tot 200. Ze zijn alleen via Ticketbox te verkrijgen en kosten Euro 60,- excl fee.
Transport en vervoer
Voor dit evenement heeft de organisatie een contract gesloten met de grootste vervoersbedrijven in Duitsland VRR & VRS. Dat betekent dat iedereen die met een geldig entreeticket van Raving Nightmare 16-7-2005 met daarop de logo’s van beide vervoersbedrijven naar en van het evenement kan reizen vanuit de gebieden Rhein-Ruhr (www.vrr.de) en Rhein-Sieg (www.vrsinfo.de). Deze aparte kaartjes zijn in Nederland alleen te verkrijgen via de shop op www.u-h-m.com en natuurlijk in Duitsland via de verkoop adressen aldaar. Deze speciale tickets kosten Euro 27,- ex fee.
Ook deze keer zullen er weer genoeg pendelbussen rijden vanaf het centraal station in Keulen naar de locatie. Voor alle uitgebreide informatie kun je binnenkort surfen naar de nieuwe site www.ravingnightmare.com.


Line Up info
Ook deze keer is er alles aangedaan om een verrassende sterke line up te presenteren waar artiesten uit maar liefst 8 verschillende landen te bewonderen zijn waarvan enkele zelfs hun eerste optreden in Duitsland en hun eerste optreden op Raving Nightmare verzorgen (zie line up). Tevens kunnen we melden dat de main area ondersteund zal worden door de Catscan Germany tour die momenteel een hele tour door Duitsland op het programma heeft staan om zijn nieuwe album te promoten. Om deze area nog een extra tintje te geven hebben wij besloten om de daarvoor geselecteerde artiesten unieke battles te laten uitvoeren in passende combinaties waarbij er gebruikt wordt gemaakt van de juiste techniek.De mensen onder ons die in 2003 bij de Raving Nightmare battle edition zijn geweest in de Platte Zaal kunnen zich wellicht nog herinneren hoe het daar aan toe ging. We zullen er dan ook alles aan doen om dit te overtreffen!

U.H.M.

donderdag 16 juni 2005

1454 x gelezen