Death Noize Clan

Na lang wachten komt de Europese hardcore organisatie Death Noize Clan (DNC) naar Nederland. De prijsvraag op hun Oostenrijkse website www.deathnoize.org verklapt gelijk welke twee bijzondere artiesten dit weekend worden overgevlogen om ons land op stelten te zetten:

Als vertegenwoordiger van de Hongaarse hardcore delegatie zal DJ Skyscraper samen met zijn Zwitserse vriendin Judg’Ann de Zaanstreek doen trillen. Skyscraper draait al een aantal jaar mee en heeft al in meerdere Europese landen gedraaid maar nog nooit in Nederland, daar waar de hardcore scene het grootst is. Zowel mixtechnisch als creatief zullen Skyscraper en Judg’Ann zien dat Nederland niet het enige hardcore land is in deze wereld en dat Zwitserland, Oostenrijk en Hongarije een harde inhaal race begonnen zijn. Aangezien Nederland natuurlijk wel goed vertegenwoordigd moet zijn deze avond komen niemand minder dan DJ Partyraiser en MC Terror de gasten verwelkomen.

Een onverwachte tegenslag zijn de aangekondigde stakingen op de dag van het feest. De organisatie Cuup.nl roept iedereen op om zoveel mogelijk met eigen vervoer naar het feest te komen en er rekening mee te houden dat er vrijdags geen treinen zullen rijden. De leden van de vakbonden FNV en CNV zullen namelijk vrijdag hun werk bij ProRail neerleggen tot 23:00 waardoor er waarschijnlijk de gehele dag geen treinverkeer mogelijk is.

Voor de mensen die graag op vrijdag kwamen maar het niet lukt om Waakzaamheid te bereiken is er dit weekend een tweede mogelijkheid om een optreden van de DNC artiesten mee te maken. Zaterdag zullen zij ondersteund door andere dj’s gaan draaien in jongerencentrum Solution in Hillegom.

Cuup.nl

vrijdag 17 juni 2005

1591 x gelezen