A Nightmare Outdoor CD / DVD

Normaal gesproken presenteert Mid-Town Records de nieuwste Nightmare compilatie al tijdens het evenement, maar voor deze Nightmare Outdoor compilatie werd gewacht to na het feest zodat de beste live set van de main stage uitgekozen en gebruikt kon worden voor plaatsing op de nieuwe Nightmare CD. En na het evenement waren bijna alle Nightmare Outdoor gangers unaniem in hun oordeel; de beste DJ set van de main stage was zonder enige twijfel die van het Forze DJ Team!

Net zoals de voorgaande delen in de Nightmare serie zal ook dit deel weer bestaan uit een early rave en een present hardcore CD. CD 1 zal bestaan uit de meest up to date en exclusieve present hardcoretracks, samengesteld door DJ Panic & DJ Neophyte, en op CD2 zal bijna de gehele live DJ set van het Forze DJ Team zoals gedraaid op de main stage tijdens Nightmare Outdoor te vinden zijn. Daarbij zal er ook een extra Industrial Edition van de Nightmare Outdoor compilatie uitgebracht worden met 18 van de beste industrial en darkcore tracks van dit moment.

Binnenkort ook te verkrijgen: de Nightmare Outdoor Live Registration op DVD, die het gehele evenement in alle vier area's binnen 1,5 uur zal weergeven, met als extra's behind the scene beelden (de voorbereidingen van het evenement, backstage opnames en meer), een uitgebreide fotogallery met meer dan 300 partypics en nog veel meer!

Mid-Town

dinsdag 28 juni 2005

2789 x gelezen