Da Mouth of Madness, een geval apart!

Het is alweer een tijdje terug, en de hoofdrolspeler is een man die niet in het verleden leeft, maar wie herinnert zich niet het in Nederland wereldberoemde tv programma "Hakkuh" op TMF? Hierin werd heel gabberend Nederland besproken. Zoals gezegd, één van de aansprekende mannen toen, Da Mouth of Madness is nog steeds alive and kicking! Vorig jaar bereikte hij al de mijlpaal van 30 jaar, echter dit jaar (op zijn 31e) besluit hij echt uit te pakken.

Wie is Da Mouth of Madness eigenlijk? Laten we het anders zeggen, als je hem niet kent, heb je geen gabberhart, dat moge duidelijk zijn. Da Mouth, in het gewone leven Sietse, heeft alle, maar dan ook echt alle, grote evenementen op hardcoregebied gepresenteerd als een ware en warme host. Strakke Lyrics die lekker lopen op de beats van de dj, afgewisseld met emotionele en oprechte spreuken naar het publiek toe. De mensen die op Ghosttown zijn geweest, zullen de kreet wellicht nog wel kennen: “de haren op mijn ballen gaan rechtovereind staan, zo mooi vind ik dit!”.

In ’96 werd Sietse de vaste Mc van de Thunderdome tour, en zo ging het in rap tempo verder, hij is één van de grondleggers voor de huidige Mc’s, iets waar veel jongens hem dankbaar voor zijn. Na een aantal jaren van afwezigheid kwam in het nieuwe millenium een nieuwe Mouth terug, in zijn hoofd weer leeg, en klaar voor een nieuwe episode!

In zo’n enorm lange periode leer je natuurlijk veel mensen kennen, en zijn er veel vriendschappen gesloten. Samen met een enorme lijst van Dj’s en Mc’s waar Sietse een warme band mee heeft, zal de Rumours in Leeuwarden op 19 augustus voor even terug gaan in de tijd, van het befaamde en beruchte Oldstyle cafe naar de oude Thunderdomes tot aan het huidige Hellbound, alle artiesten van toen en nu komen samen!

Maar wie zijn dat dan?

Area1 – Hardcore/Darkcore/Industrial:

Luna
Vince
J.D.A.
Lunatic & Miss Hysteria
Masochist
100 Kilo Maarten
Uzi (feat. Da Mouth of Madness himself)
Sandman
Outblast
Catscan
Dr. Z-Vago
Bass-D
The Viper
DaY-már
Re-Style
Dj D
Jappo aka Unexist
Partyraiser
X-ess
Korsakoff
Omar Santana
Tha Playah
Headbanger
Jokey
Viruz
Sceletor
Dizzy
Killahbee
The Guardian
Shadowraiser
Vecino
Account
Flamman & Abraxas
Senators of Mayhem
Zamruel
Angerfist Live
The Wishmaster Live

Hosted by Mc Double T

Area 2 Hardstyle/Oldstyle/Early Rave

Champ-e-on
T-Time dj Team
Sunny D
Lady Rhose
Da Pauli
Penoze
Buzz Fuzz
Dano
Pila
Justino
Meneer Harmsen
The Scientist
Rabies
Alian
DHHD Dj Team
Marlin
Micha B

Hosted by Mc Wahyudi

Area 3 All Styles:
Kristof vs Mc Chucky
Drokz
Akira
RdZ
Ron
Baby Raw
Phatwax
Ree
Necrid
Noisekick Live
The Vizitor
Remsy
Thilo

Hosted by Mc Announce


Zoals te zien is, zo goed als iedereen staat er tussen, van talenten naar echte bekende toppers! Het zal dan ook een avond worden om nooit te vergeten. Rumours ziet er natuurlijk van zichzelf al sprookjesachtig uit, we zullen dit deze avond met wat accenten aanzetten, en ook het geluid zal flink onder handen genomen worden, zodat alles goed tot zijn recht komt! Uiteraard is het wel zo, als de grote buitenlandse artiesten een grote boeking in het buitenland kunnen aannemen, wij ze niet tegen kunnen houden, en daar alle begrip voor hebben.

De toegangsprijs bedraagt 15 euro, en dat is natuurlijk geen geld voor zo’n onvoorstelbare line-up! Er zal alleen deurverkoop zijn, de deuren zijn geopend vanaf 22:00 uur en we gaan door tot 06:00 uur in de ochtend, zorg dus dat je er vroeg bent om teleurstellingen te voorkomen, want vol is vol!

Da Mouth rekent erop dat je komt, dat is belangrijker dan cadeau’s!

Defenz

donderdag 07 juli 2005

1565 x gelezen