Mythology

Op zaterdag 10 september gaat het weer gebeuren! Boomin' Business presenteert voor de tweede keer Mythology in sportcentrum Kardinge, Groningen. Na een geweldige comeback in 2004 gaan opnieuw alle remmen los in de hoofdstad van Noord Nederland.

Deze editie kunnen de feestgangers de skills en sounds van meer dan 30 artiesten aanschouwen en ondergaan in drie area's (+ VIP area). De kenners onder ons weten wat dat betekent; The Tunnel is terug!

Area 1 is gelegen in de IJshockeyzaal en zal overwegend (early) Hardcore voortbrengen. Van 22.00 tot 07.00 uur zal al het goede van early rave en hardcore te horen zijn. Voor de liefhebbers besluiten we het feest met een raggende terrorset van Akira

Vorig jaar afgeladen vol en oergezellig; de Oldschool area. Wederom zal het restaurant worden ingericht voor de nostalgische klanken uit de begintijd van de (hardcore)house. Boomin' Business heeft de legendes van de Oldschool weten te strikken om naar het hoge noorden af te reizen; Rob & Mc Joe zullen een 1,5 uur set neerzetten.

Area 3 ‘The Tunnel’ zal niet alleen maar in het teken staan van terror. Er is gekozen voor het thema ´New Hardcore´, waarbij verschillende hardere stijlen vertegenwoordigd zullen worden. Zowel lokale als nationale DJ’s zoals Lunatic en E-Noid zullen de nieuwe hardcore vibraties ten gehore brengen.

Dit jaar zijn er voor de VIP’s twee area’s beschikbaar, een Backstage Hardcore VIP-area en een VIP-room met balkon. Wegens verscherpte veiligheidsvoorschriften van brandweer en gemeente kan Boomin' Business voor deze editie helaas niet over het zwembad beschikken. Verder hebben de VIP´s een snelle entree, gratis garderobe, welkomst cocktail & glowstick, meet & greet met de DJ´s, gratis salades & drankjes, en na afloop een goodie-bag met allerlei leuke gadgets!

Tickets zijn verkrijgbaar bij www.ticketbox.nl en www.freerecordshop.nl

Voorverkoop € 31,75 excl. Fee
VIP € 50,- excl. Fee
Deurverkoop € 42,50

Boomin' Business

maandag 18 juli 2005

1531 x gelezen