Laatste weerbericht

Momenteel regent het in bijna heel Nederland. Daar gaat echter snel verandering in komen. De meteorologen voorspellen unaniem dat er eind van de week een plaatselijke hittegolf komt in de Zaanstreek. Aanstaande vrijdag zal deze explosie van zomer, zon en bikini’s plaatsvinden in De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan. Een aantal zeer aantrekkelijke dj’s zullen verantwoordelijk zijn voor een enorme stijging van de temperatuur. Het zal op dit feest niet nodig zijn om in te smeren met zonnebrandcrème, maar de deskundigen adviseren wel om luchtige kleding aan te trekken. Bikini’s, zwembroeken en zonnebrillen zijn dan ook van harte welkom.

Om de sfeer er al van te voren in te brengen zal deze last-minute vakantie trip in tegenstelling tot andere zonnige vakanties geheel gratis worden aangeboden. Er zal een fooienpot bij de ingang staan waar de badgasten vrijwillig een donatie in kunnen gooien maar niemand zal hiertoe verplicht zijn. Waarom naar een badplaats gaan als je ook naar Koog aan de Zaan kan? Om deze vraag te beantwoorden zullen er verschillende dj’s aanwezig zijn die zich in de rol wanen van reisgids of tourleidster. Zij zullen de gasten meenemen op een zonovergoten trip naar de geluiden van vroeger.

Miss Zelda is terug van weg geweest! De mensen die al wat langer mee gaan denken bij het horen van haar naam gelijk aan feesten als Shadowlands, Hellbound, Earthquake, Thunderdome en Hellraiser. De mensen die nog niet zo lang meegaan zijn van harte welkom om te luisteren wat deze dame allemaal kan met vinyl. Speciaal voor Miss Zelda hebben haar die-hard fans een busreis georganiseerd vanuit Amersfoort. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar en mensen die mee willen kunnen zich aanmelden via onze site. De kosten voor deze busreis zijn 10 euro per persoon. Voor de toegang hoeft er uiteraard niet betaald te worden.

Champ-e-on staat altijd garant voor een set met vrolijke plaatjes met een hoog stampgehalte. Vanaf het begin af aan is hij actief geweest in de scene. Zonder te stoppen heeft hij op zowel de kleinere als de grotere feesten gestaan en hij is nog altijd in voor een (zomers) feestje.

Bernd begon in 1990 met draaien en heeft verschillende releases op zijn naam staan. Zijn tracks stonden onder andere op Thunderdome, Earthquake en Mysteryland. Hij is elke zondag te beluisteren op Mindcontroller Radio en speciaal voor deze vakantietrip brengt hij al zijn toppers mee.

Leviathan heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Hij is de held van Sporthallen Zuid en verantwoordelijk voor de enige echte Hellraiser sound.

Ricky Laut, Ominous en Sequence waren in de beginperiode van de gabberscene misschien nog niet echt bezig met draaien. Toch ligt hun hart bij early hardcore en zullen zij zich honderd procent inzetten om de oude sound zo goed mogelijk te laten klinken op dit zonnige spektakel.

Eerder was aangekondigd dat Rheeza ook zou komen draaien. Helaas gaat zij het niet redden om te komen. Gelukkig is er een goede vervanger gevonden, namenlijk dj Scarface.

Haal je bikini of zwembroek maar vast klaar, vrijdag gaat de zomer pas echt beginnen!

Cuup.nl

maandag 25 juli 2005

1600 x gelezen