Dj Vageman's Birthdayparty

Op vrijdag 7 oktober 2005 is het dan eindelijk zover. Dan zal de City Hall in Utrecht weer op haar grondvesten schudden. Underground For Ever presenteert dan namelijk: Dj Vageman's Birthdayparty.

Dj Vageman; zijn eerste optreden als dj dateert van 14 mei 2004. Toen zette hij tijdens Fucked Up Tempo in de Just 4U te IJsselstein een geweldige set neer en liet hij meteen een grandioos visitekaartje achter. Dit optreden bleef dan ook niet zonder gevolg. Het ging razend snel met zijn boekingen en dit jaar stond hij zelfs al op A Nightmare Outdoor en Hardcore United en maakt hij zijn opwachting op Darkness 4 Life.

En het succes blijft niet alleen binnen de Nederlandse grenzen, want binnenkort draait hij in ItaliĆ« (“Sun Explosion”) en verder heeft hij al gedraaid in landen als BelgiĆ«, Duitsland, Engeland en zelfs meerdere malen in Spanje. De laatste tijd komen we hem bijna iedere week wel tegen op de betere terror en speedcore feesten.

Bij het vorige feest van Underground For Ever in de City Hall in Utrecht was er behoorlijk wat onduidelijkheid over de minimum leeftijd. Voor alle duidelijkheid: de minimum leeftijd voor dit feest is 16 jaar. Het is echter wel vereist dat er een geldige legitimatie kan worden getoond, anders zal de toegang tot het evenement worden ontzegd. Dus ook als je ouder dan 16 bent, is het noodzakelijk dat je je legitimatiebewijs kan tonen.

De line up is als volgt.

Area 1 Cerebral Destruction – Shit and Noize Art

Bonehead
Gabba Front Berlin
Totscslager (fist time in holland)
Frazzbass Vs Komprex (Italy)
Nihil Fist (fist time in Holland)
Noisekick
Vageman Vs Angernoizer

Area 2 hosted by Die-Hard

Ozymandias
Dark controller
Stalker
Miss Hystseria Vs Lunatic
Fester (belgie)
The Masochist
Deceptix & Stax
More Vs The Ultimate R
Damage
Wicked

Hosted By Mc Strife

Area 3

Regulator
Infared (Uk)
The Vizitor Vs Little terror man
Paf le chien (first time in Holland)
Vageman
Plague
Stinger Vs Terrorist

The Vizitor zal speciaal voor deze verjaardag samen met zijn zoontje (13 jaar) voor het eerst optreden. Kaarten zijn verkrijgbaar via ticket service en kosten € 15,- in de voorverkoop en € 16,50 aan de deur. Vanwege de enorme aanvraag vanuit het buitenland is er dit keer besloten dat de kaarten te reserveren zijn.

Underground for Ever

maandag 01 augustus 2005

1568 x gelezen