Raving Nightmare The Battle

Op zaterdag 5 november 2005 zal er een nieuwe Nederlandse editie van Raving Nightmare plaats vinden. Precies 10 jaar geleden vond de eerste editie van Raving Nightmare plaats in de bekende discotheek Peppermill in Heerlen. We zijn inmiddels al heel wat edities verder met als hoogtepunten de evenementen in de Platte Zaal, het Mecc te Maastricht en de Rijnhal te Arnhem.

Deze jubileum editie zal oa in het teken staan van DJ Battles.UHM heeft in het verleden bewezen hoe je een echte DJ battle moet organiseren (combinatie artiesten) en produceren (techniek). De positieve credits van alle artiesten die in het verleden al geboekt stonden voor een van onze DJ battles geeft al aan dat ook zij er elke keer veel zin in hebben en ervoor zullen zorgen dat er wederom unieke performances worden neergezet.

In DE europese stad Maastricht, gelegen in het centrum van Europa en aan het grensgebied van Belgie, Nederland en Duitsland zal de locatie Mecc voor de 2e keer onze uitvalsbasis zijn voor deze speciale editie. Deze keer is er gekozen voor 1 area waarin alle battles in een daarvoor ingerichte “arena” zullen worden uitgevoerd.
UHM zal opnieuw alles in het werk stellen om op het gebied van geluid, licht effecten, lasershows en decoraties het maximale resultaat te bereiken.
Met een internationale line up vertegenwoordigd door maar liefst 5 landen zal deze editie voor iedereen een niet te missen evenement zijn.

Voor deze jubileum editie zijn ook de entree prijzen eenmalig aangepast om de vaste Raving Nightmare bezoeker te belonen voor zijn vertrouwen van de afgelopen jaren en om iedereen de kans te geven dit unieke evenement mee te maken.
Kaarten zullen in de voorverkoop Euro 29,75 (ex fee) gaan kosten. Voor deze editie zijn er ook een beperk aantal Vip kaarten te verkrijgen. Met deze Vip kaart zul je het evenement vanaf een speciaal podium kunnen meemaken, tevens zal er onbeperkt drank en eten op dit podium te verkrijgen zijn. Naast deze voordelen zal iedere Vip een gratis UHM gadget ontvangen bij binnenkomst.
Tickets (ook Vip tickets) zullen verkrijgbaar zijn vanaf 20-8-2005 bij de bekende ticketbox adressen en Free record shops in Nederland.

U.H.M.

vrijdag 05 augustus 2005

1470 x gelezen