Tien jaar Raving Nightmare

Zoals bekend zal deze jubileum editie zal in het teken staan van DJ Battles. UHM heeft in overleg met de artiesten zeer selectief de battles samengesteld. Daarnaast hebben deze uitverkorenen de afgelopen 10 jaar een belangrijke rol gespeeld in het concept Raving Nightmare (net zoals alle andere artiesten die in het verleden een optreden hebben verzorgd). Het resultaat hiervan is dat de gekozen combinaties van artiesten sterk aan elkaar gewaagd zijn op het gebied van stijl, techniek, muziek en skills. Zo zullen er in diverse stijlen unieke battles worden vertoond, zodat alle stijlen op deze avond te horen zijn.
Er zullen in totaal 6 “fights” gepresenteerd worden van elk 1h.15 minuten. Een aantal koppels heeft een speciale (muzikale) opdracht mee gekregen waar zij zich aan zullen moeten houden om de “fight” een extra dimensie te geven. Er zullen 2 “fights” gepresenteerd worden waarbij de betreffende artiesten vrij spel krijgen om hun doel te bereiken. Hoe dit gaat uitpakken zal een verrassing zijn zowel voor ons als voor jullie.

Productie
De ”fights” zijn te volgen op diverse grote schermen en monitors die onderdeel zullen zijn van de ingerichte arena. De artiesten zullen op een speciaal podium/ring hun battles gaan uitvoeren. Verder zal het geluid een extra aandachtspunt zijn voor UHM. Het gekozen geluids systeem zal enkele dagen voor het evenement geplaatst en getest worden in dezelfde ruimte waar deze editie zich gaat afspelen. Op deze manier is er alle tijd om het systeem perfect af te stellen op wat er komen gaat. In de loop naar het evenement toe zullen wij via www.u-h-m.com steeds meer verklappen over de productie, techniek en decoratie die op deze avond een grote rol van betekenis zullen spelen.


CD compilatie/Vinyl release
Voor deze gelegenheid zal er een dubbel (mix) CD worden gereleased op 4-11-2005!
Wij hebben de uit Italie afkomstige Tommyknocker bereid gevonden om de 1e CD te mixen. Hij was vorig jaar Mei samen met The Viper ook al mede verantwoordelijk voor het produceren van het RN anthem “The Prophecy Unfolds” welke tot op heden nog in vele platenkoffers te vinden is. Voor de 2e CD zal niemand minder dan de uit het United Kingdom afkomstige The DJ Producer zijn mix inleveren. Hij zal het industriĆ«le gedeelte voor zijn rekening nemen en zal zijn eigen sound combineren met de nieuwste rauwe tracks van dit moment.
De 2e release op het kersverse UHM records label zal ook in het teken staan van dit uniek evenement. Met een speciaal hiervoor geproduceerd anthem met diverse remixen zal ook deze vinyl release op voorhand een knaller worden. Meer info omtrent dit anthem en de release zal in September via www.u-h-m.com te vinden zijn. We kunnen wel al verklappen dat er enkele top producers medewerking zullen verlenen aan deze vinyl release.Overige informatie
De locatie Mecc is zeer eenvoudig te bereiken zowel met openbaar vervoer als met auto.
Uitgebreide route beschrijvingen zullen op www.ravingnightmare.com en op de flyer te vinden zijn. Direct aan de locatie is een bewaakte parkeergarage aanwezig van waaruit je direct naar de hoofdingang kan wandelen. Voor de bezoekers die met het openbaar vervoer reizen zullen er extra treinen doorrijden naar het station Randwijck op 200 meter afstand van de hoofdingang van de locatie. Daarnaast zullen er elk uur gratis pendelbussen rijden tussen Maastricht Centraal en het Mecc.
In de locatie is tevens een PIN automaat aanwezig. Verder zullen er tijdens dit evenement exclusieve shirts te verkrijgen zijn die speciaal voor deze jubileum editie ontworpen zijn.
Op www.ravingnightmare.com zal vanaf begin september een gloed nieuwe digiflyer te vinden zijn waar nog eens alle informatie duidelijk vermeld staat.
Het laatste nieuws of wijzigingen betreffende dit evenement zijn te vinden op www.u-h-m.com.


Tickets
Voor deze jubileum editie zijn ook de entree prijzen eenmalig aangepast om de vaste Raving Nightmare bezoeker te belonen voor zijn vertrouwen van de afgelopen jaren en om iedereen de kans te geven dit unieke evenement mee te maken. Kaarten zullen in de voorverkoop Euro 29,75 (ex fee) gaan kosten.
Zoals bekend zijn er voor deze editie ook een beperk aantal Vip kaarten te verkrijgen.
Met deze Vip kaart zul je het evenement vanaf een speciaal podium kunnen meemaken, tevens zal er onbeperkt drank en eten op dit podium te verkrijgen zijn.
Naast deze voordelen zal iedere Vip een gratis UHM gadget ontvangen bij binnenkomst.
Tickets (ook Vip tickets) zijn verkrijgbaar vanaf 20-8-2005 bij de bekende ticketbox adressen en Free record shops in Nederland.


LINE UP:
21.00 – 22.45 Preliminary fights: Mr Sinister, Kristof, Triax , Crosswire, ita , Mol
22.45 – 00.00 Fight one: Evil Activities vs Nosferatu
00.00 – 00.30 LIVE: Catscan feat Deimos
00.30 – 01.45 Fight two: Vinyl Junk vs Vince
01.45 – 03.00 Fight three: The DJ Producer vs Promo
03.00 – 03.30 LIVE: Endymion
03.30 – 04.45 Fight four: The Viper vs Tommyknocker
04.45 - 05.45 Fight five: Jappo aka Unexist vs Tieum
05.45 – 07.00 Fight six: Buzz Fuzz vs Gizmo

U.H.M.

vrijdag 26 augustus 2005

1453 x gelezen