No Nonsense, 1 Year Anniversary

12 november 2004 luidde No Nonsense! Events het startschot van een nieuw initiatief: feesten organiseren met toppers én regionaal talent voor een goed betaalbare prijs. Omdat de grote evenementen steeds duurder werden, klonk steeds meer het signaal dat het goedkoper moest, maar wel met aantrekkelijke artiesten. Zo wist No Nonsense! Events Buzz Fuzz, Panic, The Viper, Alpha Twins, Gizmo, Darkraver, Ruthless en vele andere te programmeren. Het eerste jaar mag gerust een succes worden genoemd, met als uitschieters No Nonsense – 3rd Fantasy, No Nonsense #4- Mangamitri Forces Birthday Party en natuurlijk The Real Riverdance.

Er werd door de organisatie dan ook enorm uitgekeken naar 11 november: de dag dat No Nonsense! Events zou verjaren. En zoals wij op het promotiemateriaal duidelijk maken: het einde van de weg is nog lang niet in zicht. Normaal gesproken ontváng je op je verjaardag cadeautjes, maar wij denken daar anders over ( al wordt elk cadeau van een bezoeker natuurlijk toegejuicht).

Tijdens de avond zullen er verschillende interessante cadeaus en goodies worden weggegeven. Ook zal er van 00.00 uur tot 01.00 uur ‘happy hour’ plaatsvinden. Je leest het goed: twee biertjes halen, één betalen of zestien malibu-cola halen, acht betalen! Daarnaast is besloten om samen met de bezoekers de line-up van het verjaardagsfeest op te stellen. Aan de vele emails en reacties is gehoor gegeven. Daarom mogen wij met grote trots de volgende namen presenteren:

Scott Marten
Debuteerde op No Nonsense – 3rd Fantasy nadat hij de organisatie steeds weer wist te verbluffen met zijn optredens in Happy Dayzz. Na een twee lekkere back-to-back sessies met The Beast op No Nonsense #4 en The Real Riverdance, is het opnieuw Thiemo die aanwezig is om met zijn gebeuk te laten horen waarom hij tot de regionale top in de jump behoort.

Genius
De enige nieuwkomer in het rijtje. Hij mag gerust één van de populairste jump-dj’s worden genoemd. Zo stond hij de afgelopen tijd op vele grote feesten waar deze stroming te horen was. Zoals vele artiesten binnen de jump en hardstyle heeft ook hij een hardcore achtergrond uit de jaren ’90. Kijk dus niet raar op als het aantal BPM’s gedurende zijn set wat hoger komt te liggen.

Mangamitri Forces
De helden van No Nonsense! Events mogen natuurlijk niet ontbreken deze avond. Dit duo bestaat uit DJ Manga ( Thunderdome, Nature One, Dominator) en DJ Amitri ( Exprez, Invasion Of The Harder Styles). Ze zetten elke keer de Fantasy op zijn kop zodra ze binnen zijn en mogen rekenen op veel support van de vaste bezoekers. Dit duo is helaas niet vaak samen te zien, maar reken maar dat deze gasten gaan knallen!

The Viper
Eén van de meest technische jocks uit de hardcore. Hij maakte naam op grote wijze door zijn vernieuwende producties op Babyboom records en is uitgegroeid tot een veelverkochte producer en remixer. Het beste komt hij echter tot zijn recht achter de draaitafels, waar hij door zijn hiphopachtergrond de draaitafels en crossfader op zeer sterke wijze kan bedienen. Melvin kan moeiteloos inspelen op het publiek en was de absolute topper tijdens No Nonsense #4. Zijn optreden krijgt een vervolg op No Nonsense #6.

Panic
Deze Rotterdammer werd bekend door zijn uitverkiezing voor het Forze DJ-team, waar hij samen met Paul Elstak, Lars, Darrien Kelly en Neophye deel van uitmaakte. Hij groeide meer en meer naar de top toe en mag inmiddels tot één van de meest gewaardeerde dj’s uit de hardcore scene worden gerekend. Hij kan uitstekend uit de voeten met oldschool, early hardcore en de nieuwe sound, dus is Dennis de perfecte afsluiter van de avond, zoals hij eerder aantoonde op The Real Riverdance.

No Nonsense Events

maandag 19 september 2005

1485 x gelezen