A NIGHTMARE IN ROTTERDAM: Welcome to Wonderland

Freddy Krueger heeft zijn messen alvast geslepen en roept alle hardcore headz op voor een nieuwe en angstaanjagende Nightmare op 17 december 2005 in de Ahoy’ te Rotterdam…

A Nightmare In Rotterdam – The Legend Returns, gehouden op 28 februari 2004, werd een feest om nooit te vergeten. Het betekende een vernieuwde kennismaking met A Nightmare in Rotterdam voor de die-hard Energiehal ganger, maar bracht tegelijkertijd ook een grote lichting nieuwe hardcore generatie met zich mee. Het vervolg op 11 december 2004, Never Sleep Again, bracht zelfs het recordaantal van 16.000 maniakken op de been die tijdens deze slapeloze nacht hun ergste dromen zagen uitkomen. En eerder dit jaar nog kwamen we tijdens A Nightmare Outdoor samen op het strand van Hoek van Holland en vierden we met 15.000 man een legendarisch en uniek feest in de buitenlucht.

Tijdens deze “Welcome to Wonderland” editie zullen alleen degenen met stalen zenuwen deze nacht overleven. Beide area’s zullen worden getransformeerd in een lunapark van horror en hardcore waar ruim 15.000 man onderdeel zullen worden van een krankzinnige rollercoaster ride, gebracht door het beste aan nationale en internationale hardcore artiesten.

Met nog ruim twee maanden te gaan voordat het Ahoy’ complex zich opmaakt voor deze editie van A Nightmare in Rotterdam, maken Mid-Town en UDC de volledige line-up bekend van de beide “Welcome to Wonderland” area’s:

Area 1 - Present Hardcore - Hosted by MC Ruffian:

Jappo vs. Lancinhouse
Vince
DJ Neophyte vs. Evil Activities
Paul Elstak
JDA
Outblast
Endymion
Darkvision vs. ‘S’ Pete
Angerfist - live
Tha Playah - live
Ophidian - live

Area 2 - Early Hardcore - Hosted by MC Alee:

Omar Santana
DJ Panic
Waxweazle
Scott Brown
Darkraver vs. Gizmo
Stanton vs. DJ Rob & MC Joe
Predator
Bodylotion - live

Mid-Town

zondag 02 oktober 2005

1324 x gelezen