Monkeybass

Met de succesvolle Outdoor editie van 17 september nog vers in het geheugen, gaan we ons alweer voorzichtig opmaken voor de komende indoor editie in het Podium, Hardenberg. Monkeybass Events en Exceptional Events hebben weer hun best gedaan om er weer een spektakel van te maken, of je nu hardstyle of hardcore liefhebber bent. Vanzelfsprekend zijn de resident Monkeybass dj’s, Marc Stevens, Mica en Tim-E weer van de partij. Maar deze keer gaat er ook een zeer bijzondere gast zijn opwachting maken op Monkeybass. Niemand minder dan de alltime hardcore legende Paul Elstak zal Monkeybass eens even komen laten zien waardoor hij na al die jaren nog steeds tot de top van de hardcore scène behoort. In verschillende opzichten is Paul Elstak één van de sieraden voor de hedendaagse hardcore, zo stond hij aan de basis van de legendarische “Nightmare at Rotterdam” feesten, en is hij als producer voor zijn eigen Offensive Records even bekend als gerespecteerd door iedereen die zichzelf hardcore liefhebber noemt.

We zeiden het al, ook de liefhebbers van hardstyle worden natuurlijk op Monkeybass niet vergeten. De twee buddies voor life, Trilok & Chiren zullen hun eerste performance in de Overijsselse feesttempel gaan doen op 25 november aanstaande. Dit vrolijke duo is in de hardstyle wereld allang geen onbekende meer, wat te denken van al hun producties op Q-dance en het befaamde StraightOn. Ook stonden de twee op veel grote feesten in binnen- en buitenland zoals Qlubtempo, X-clusive, Innercity en Luna- The one man Show.

Last but not least is the C-town oudgediende Slavko weer van de partij. Hij zal de avond op zijn eigen energieke wijze gaan openen. Kortom, alle ingrediënten zijn weer aanwezig om er weer een knaller van te maken.

Monkeybass

maandag 10 oktober 2005

1464 x gelezen