Project Hardcore CD

Na twee zeer succesvolle uitverkochte edities of Project Hardcore in 2003 en 2004 in het Flanders Expo te Gent (Belgie), streek dit bekendste hardcore evenement wat Belgie rijk is neer in Antwerpen voor de 2005 editie op 4 juni. Een unieke locatie werd uitgekozen voor Project Hardcore 2005; Hangar 29 in de havens van Antwerpen, wat een perfecte setting bleek te zijn voor een evenement als deze met zijn industriƫle uitstraling en een capaciteit van 6.000 party people. Organisatie b2s verzamelde een mix van nationale en internationale hardcore grootheden voor de line up: Tha Playah (NL), DJ Paul (NL), DJ D (IT), DJ Nosferatu (NL), Unexist (IT) en de moeder van alle hardcore live acts: Neophyte (NL). De decoratie was perfect afgestemd op de omgeving en locatie: rauw en industrieel! En met een ongelimiteerd geluidssysteem gecombineerd met de ideale akoestiek van deze locatie waren alle elementen daar om deze Project Hardcore 2005 wederom de boeken in te laten gaan als "memorabel"!

Mid-Town Records in samenwerking met b2s presenteert de jaarlijkse Project Hardcore compilatie, traditiegetrouw een dubbel CD met (dj) sets die live opgenomen zijn tijdens het evenement. Voor deze 2005 release werden hardcore helden als DJ Nosferatu en The Viper gevraagd om hun live DJ set ter beschikking te stellen, dus verwacht een selectie van slechts de beste hardcore tracks, live publiek en MC opnames, foutloze live mixing en waanzinnige draaitafel skills tijdens deze 140 minuten live samenvatting van Project Hardcore!

De Project Hardcore 2005 Live Registration DVD geeft een fantastisch overzicht van dit succesvolle evenement en bevat de opnames van DJ's als Tha Playah, Nosferatu, DJ D, Paul Elstak en anderen. De audio is live opgenomen in Dolby Digital 5.1 kwaliteit en als extra is er een uitgebreide foto gallery toegevoegd met meer dan 150 party pics!

Mid-Town

dinsdag 11 oktober 2005

1748 x gelezen