Hardcore Invasion

Op zaterdag 22 oktober is het weer tijd voor Hardcore Invasion. Dit zal tevens het laatste hardcore feest voor dit jaar zijn in Zichtenburg Den Haag. Er moet dus nog 1 keer flink gefeest worden in deze oude hardcore tempel en wel met de volgende super line up: Partyraiser, G-Town Madness (live), Noisekick (live), Ophidian (live), Bass-D v.s. J.D.A., Lunatic & Miss Hysteria, The Rapist, Vageman, MC Syco, Buzz Fuzz, Champ-e-on, Deceptix & Staz v.s. DMF, HardManiacs, Defendor, Hurricane, Mindfuck en MC M-Shane.

Actie
Voor Hardcore Invasion geldt dit keer ook nog eens een speciale actie: 2 voor de prijs van 1! Iedereen die al een kaart heeft gekocht mag iemand meenemen en iedereen die nog een kaart koopt mag ook gratis iemand meenemen. Met een kaart kun je dus met twee personen naar binnen. Je hoeft dus maar 1 kaart te kopen en daarmee kun je samen naar binnen. Je krijgt dus niet 2 kaarten maar 1 kaart die geldig is voor twee personen. Wel moet er samen tegelijk naar binnen gegaan worden. Omgerekend betaal je dus p.p. nog maar 11,25. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar, maar let op: OP = OP. De capaciteit van Zichtenburg is groot genoeg om iedereen te kunnen huisvesten.

Waar kan ik kaarten kopen?
Je kunt kaarten landelijk kopen via ticketservice, www.ticketservice.nl en bij Midtown Den Haag.

Met de bus naar Hardcore Invasion
In samenwerking met Party Travel biedt Hardcore Invasion je de mogelijkheid om met de bus naar het evenement te komen. Er rijden touringcars vanaf de volgende plaatsen: Utrecht, Gouda, Zoetermeer, Haarlem, Leiden, Katwijk, Rotterdam en Delft. Er zijn combi-tickets verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.travel2yourparty.nl Kom je toch met de trein dan kan je vanaf Den Haag Centraal met tram 6 Zichtenburg makkelijk bereiken. Na afloop van Hardcore Invasion rijd er een bus vanaf Zichtenburg naar Den haag Centraal. Koop je kaartje voor de terugreis vooraf. Voor de mensen die met de auto komen, er zijn genoeg parkeermogelijkheden rondom Zichtenburg die kosteloos gebruikt kunnen worden.

Fotocamera’s
Tijdens deze avond worden er natuurlijk foto’s gemaakt. Een van de meest gestelde vragen is dan ook of er fotocamera’s meegenomen mogen worden. Camera’s zijn voor dit feest niet toegestaan. Er zullen door de organisatie zelf foto’s gemaakt worden. Deze foto’s zullen te zien zijn op de website van Hardcore Invasion zelf.

Hardcore Invasion

woensdag 12 oktober 2005

1480 x gelezen