Dance-Tunes

Deze week zij er vele nieuwe labels online gegaan en hebben diverse nieuwe releases hun weg naar het Dance-Tunes Portal gevonden en heeft Dance-Tunes.com een speciale actie t/m 20 Oktober.

Tijdens de Thuiswinkel 10-daagse zijn de prijzen van de downloadbundels op Dance-Tunes.com tijdelijk aangepast en zijn daarmee gedurende 10 dagen extra voordelig doordat er meer gratis Tunes bij zitten dan normaal.
De prijzen van de bundels zijn van 10 tot 20 oktober a.s. als volgt; starter bundel 20 plus 6 downloads gratis voor 19,80 Euro, normaal bundel 50 plus 30 downloads gratis voor 49,50 Euro en een special bundel 100 plus 100 downloads gratis voor 99,00 Euro. Zo kan het voordeel dus oplopen tot 50% van de normale prijs bij de aanschaf van een special bundel.
Een downloadbundel is een tegoed dat je aanschaft bij Dance-Tunes.com waarmee je willekeurig tunes kan uitzoeken. De bundels kunnen worden betaald met Credit Cards als Master Card, VISA, American Express en Diners. Daarnaast kunnen de bundels ook met Rabo Direct worden betaald. Het tegoed van de bundels is geldig voor onbepaalde tijd en kan op elk gewenst moment besteed worden.

Dance-Tunes.com

vrijdag 14 oktober 2005

1491 x gelezen