www.nightmare-rotterdam.com online!

Onder de noemer “Welcome to Wonderland” zullen op 17 december 2005 wederom twee zalen van het Ahoy’ complex klaargestoomd worden voor het early rave / present hardcore spektakel “A Nightmare in Rotterdam”, wat alweer de derde Ahoy’ indoor editie betekent van dit roemruchte hardcore evenement. En met nog twee maanden te gaan maken UDC en
Mid-Town de lancering van de officiĆ«le website bekend van A Nightmare in Rotterdam – Welcome to Wonderland: www.nightmare-rotterdam.com!

Verwacht een website als geen andere: vanaf het moment dat je je naam invoert op deze site word je namelijk persoonlijk meegevoerd door Freddy op een tocht door een lugubere en vervallen lunapark, alsof je zelf deel uitmaakt van zijn gruwelijke wereld waaruit niet te ontsnappen valt. Om naar de algemene informatie betreft dit evenement te komen zoals de line up van beide hallen, voorverkoopadressen, de aankondiging van de Nightmare CD en DVD en de routebeschrijving word je geleid langs de meest waanzinnige visuals, hidden-features, filmpjes en interviews met diverse Nightmare artiesten, waaronder een hilarisch interview met The Darkraver, om vervolgens uiteindelijk geconfronteerd te worden met je eigen sterfelijkheid.

Deze website zal regelmatig worden voorzien van Nightmare updates, nieuwsfeitjes en diverse acties, dus zorg dat je jezelf regelmatig voorziet van het laatste Welcome to Wonderland nieuws op www.nightmare-rotterdam.com!

Aanvang van het event is 22.00 uur en zal tot 07.30 uur de volgende ochtend duren.
Kaarten voor A Nightmare in Rotterdam – Welcome to Wonderland kosten € 37,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen en Ticketbox (Primera en Free Recordshop). Daarnaast kan er ook online besteld worden via www.ticketbox.nl en www.midtownshop.nl.

Nightmare in Rotterdam

maandag 17 oktober 2005

1683 x gelezen