Supersized @ Outland

Het gaat goed met de Supersized avonden in Rotterdams nieuwste club, Outland. Zo goed zelfs dat er is besloten om Supersized vanaf 12 november iedere zaterdag terug te laten keren. Je kunt dan voor € 12,50 van 23:00 tot 06:00 uur in Outland de volgende muziekstijlen verwachten:

Upperworld: Stevige groove & club
Mainworld: Hardstyle, Jump & Hardtrance
Underworld: Oldschool & Classics

Dit betekent wel dat Blackout - waar de crème de la crème van de hardcore, early rave, oldschool en industrial wordt gedraaid - verplaatst wordt.

Maar de liefhebbers hoeven niet te treuren want zij krijgen er vier keer per jaar een driedubbel vette special voor terug waarbij groots zal worden uitgepakt met vele gelouterde namen. Aanstaande zaterdag zal in Outland de nieuwe opzet geprogrammeerd worden.

Behalve de resident dj's van de club (Deaz D, The Abyss, Jeff Bounce en Diego Noriega) zullen dan ook Rob & MC Joe , The Viper , Stanton en Evil Activities op het progamma staan. De volgende editie van Blackout zal begin 2006 plaatsvinden.

Website Outland
De website van Outland (www.outland.nl) is inmiddels vernieuwd. De agenda heeft een veel prominentere plaats gekregen en vanaf nu zal op iedere eerste van de maand bekend worden gemaakt welke gastdj's naast de residents zullen draaien. Op de site van Outland valt verder informatie te lezen over de specials die op vrijdag in de club gehouden worden. Te lui om de site te checken? Ok, een tipje van de sluier dan: Jean Madhouse, Paul Elstak 15 Years of Hardcore, Pimpin (je weet wel, van clown B.), en back2school. Oja, en op 31 december viert ook Outland een heftig Oud&Nieuwfeestje.

Outland

woensdag 02 november 2005

1475 x gelezen