Thunderdome special radio show

In aanloop van het evenement 3 december in de Jaarbeurs in Utrecht zal Thunderdome Radio een speciale radio show opnemen in Studio 80 op het Rembrandtplein in Amsterdam. Studio 80 is een radio studio die plaats geeft voor ongeveer 300 man. Op deze locatie worden kleinschalige evenementen georganiseerd en bied het ruimte om radio te maken en op te nemen.

Op donderdag 17 november wordt er van 20:00 tot 01:00 een speciale radio show opgenomen die later op internet uitgezonden zal worden! Hierbij bieden wij de kans aan de Thunderdome fan om hierbij aanwezig te zijn! De entree op deze avond zal gratis zijn en in elke uur zal er een artiest komen draaien en een interview afleggen. Tussendoor zullen er wat oude anekdotes uit de kast getrokken worden en zullen de beste oud en nieuwe hardcore tracks te horen zijn. Ook zullen er kaarten te winnen zijn en zullen wij de nieuwe Thunderdome cd verloten.

De artiesten die hiervoor uitgenodigd zijn zullen ook op het evenement draaien dat op 3 december plaats zal vinden in de Jaarbeurs te Utrecht en zij zullen hier dus ook laten zien wat er op het evenement verwacht kan worden. Hierbij een opsomming wie er aanwezig zullen zijn:

Dr. Rude (Memories Area Thunderdome)
The Viper ((Memories Area Thunderdome)
Base Alert a.k.a Catsan vs Outblast (Vision Area Thunderdome)
DJ Partyraiser (Vision Area Thunderdome)

De host van de avond zal niemand minder dan Mc The Mouth Of Madness zijn! Deze Tunderdome dedicated artist hoste ook de radio show op Thunderdome Radio hij zal de avond begeleiden.

Wil jij deze radio show bijwonen zorg dan dat je op tijd aanwezig bent !

Thunderdome

dinsdag 08 november 2005

1934 x gelezen