Beter Luister Je Niet

BKJN events organiseert inmiddels al weer een paar jaar de Beter Kom Je Niet feesten. Behalve dat er de Beter Kom Je Niet feesten zijn is er nu vanaf vrijdag 25 november wat nieuws, BETER LUISTER JE NIET. BKJN Events presenteerd samen met De stoorzender iedere vierde vrijdag van de maand een nieuwe radio show. De Stoorzender is een nieuw radiostation welke iedere vrijdagavond een show uitzendt over de stream. Elke week is er een andere show met elk een eigen thema en muziekstijl.

Het schema:
1e vrijdag van de maand: Stamppot (Jump & UC)
2e vrijdag van de maand: Bikkelhard (Present Hardcore)
3e vrijdag van de maand: R’thz Raves (Early Hardcore)
4e vrijdag van de maand: Beter Luister Je Niet! (BKJN)
5e vrijdag van de maand: Speciale Show (speciaal thema )

Alle shows starten om 20.00 uur en eindigen om 24.00 uur. Op 25 november 2005 is de eerste officiƫle kick-off van De Stoorzender. En die vrijdag wordt er begonnen met de eerste BETER LUISTER JE NIET ! Vanaf 8pm kun je intunen op www.destoorzender.nl.

De naam van de show doet je natuurlijk denken aan de zeer populaire feesten van Beter Kom Je Niet! Dat is ook de opzet van deze show. Samen met de mannen achter de organisatie van BKJN-Events wordt er een radioshow neergezet die volledig in het teken staat van de Beter Kom Je Niet feesten. Met de BKJN-DJ’s, de BKJN-muziek, inside news, previews en reviews naar de feesten, gastenlijstplekken, etc etc. Dit alles volledig in de sfeer zoals je bij Beter Kom Je Niet gewend bent.

Wat kan je verwachten deze bewuste vrijdagavond 25 november? In deze eerste Beter Luister Je Niet kijken we terug op de afgelopen Beter Kom Je Niet van 12 november, er zijn gastenlijstplekken te winnen voor de volgende Beter Kom Je Niet op 11 februari, ook is er BKJN-Merchandising te winnen en natuurlijk komt er een berg DJ’s waar je U tegen zegt !

Wat te denken van deze artiesten voor onze eerste uitzending:
-Eek
-Smurf (uk)
-The Vizitor
-Bryan Fury (uk)
-Partyraiser

Deze line-up liegt er niet om, dit wordt een mega-gekke uitzending! Normaal gesproken stopt "De Stoorzender" om middernacht, speciaal voor deze eerste kick-off uitzending gaan we wat langer door! Tot een uur of 1 ’s nachts kun je genieten van de hardste hardcore, de duisterste darkcore en de terreurigste terror. Ook zijn er interviews met de dj’s en prijsvragen waarmee je zeer speciale prijzen kunt winnen. Dit mag je echt niet missen! Luisteren doe je via www.destoorzender.nl waar je kunt connecten met de stream. Om te kunnen intunen kun je gebruik maken van een mediaplayer zoals Windows Media plater of winamp( www.winamp.com).

Bereid je voor op het hardste van het hardste, Mis hem niet, deze show gaat de boeken in. See you Friday the 25th of november at 8pm!!

BETER LUISTER JE NIET !!!! Harder dan de rest

Beter kom je niet

maandag 21 november 2005

1552 x gelezen