Thunderdome afterparty

The afterparty zal de plek zijn voor iedereen die nog door wilt gaan na Thunderdome! Vanaf 7.00 zullen de speakers in de City-Hall/Arena verder gaan waar men in de Jaarbeurs gebleven is!

De locatie kennen al velen en heeft met haar werfkelders een ondergronds karakter. Het geluid is een aantal maanden terug flink aangepakt en daarmee beukt het dan ook meer als ooit! In totaal zullen drie zalen de dienst gaan doen voor dit feest, waarvan de laatste een chill-out is.

Omdat Die-Hard in december al weer 2 jaar bestaat wordt dit deze ochtend gevierd in de eerste zaal. Hier zullen we met battles verschillende stijlen hardcore, van toen en nu, laten galmen door de kelder. De tweede zaal is voor rekening van Vageman. Deze man is ondertussen geen talent meer, maar mag als zeer gewaardeerd artiest gezien worden! Zijn eerste optreden was vorig jaar bij onze 'Fucked Up Tempo' en ondertussen heeft hij al op vele grote evenementen gestaan. Als klap op de vuurpijl vierde hij afgelopen oktober, met een uitverkochte birthday party, zijn verjaardag. Deze ochtend zal zijn zaal bestaan uit de hardste hardcore en het nog snellere werk.

Locatie
City Hall/Arena
(ingang oude gracht)

Area 1.
2 years of Die-Hard:
Angel of Death
Cartman & Dennis
Mobius
Mortis
Ozymandias
Steroid
Vexer

Area 2.
Vageman solo:
Vageman
Regulator

We zien je op de after van Thunderdome!

Die Hard

vrijdag 25 november 2005

1612 x gelezen