Skulls of Pain - The Antidote

Je kent dat wel, loop je over straat, hoor je ineens van dat gillende gekrijs uit een put komen, van dat gegil wat door merg en been gaat, waarvan je haren op je lichaam recht overeind staan, en je nog even die rilling over je rug krijgt.
Al snel lopen wij door bij de gedachte dat er niks aan de hand is, want al zou er wat zijn, dan wil je het niet weten.
Maar wat nu als we die ene keer nou wel de put deksel van de put halen, gewoon midden op straat? Wat zouden we dan zien? Waar zou dat gekrijs vandaan komen? Wat zouden we aantreffen?
Kleine mannetjes met gebroken schedels? Of waar bij de stekels uit de rug komen?
Of vinden we enkel de riool raten met hun scherpe tanden?

Diep onder het paradijs waar wij ons bevinden en ons dagelijks leven plaats vind, bevind zich een heel ander paradijs, namelijk die van de aard mannetjes. Kleine mannetjes met rare hoofden, waar de ogen vaak van uitsteken.
Met een hamer of ieder ander zwaar en bot voorwerp slaan ze mekaar op het hoofd, waardoor je een gillend gekrijs hoort, omdat hun schedel hier pijn van doet.

Voor het eerst treden deze mannetjes buiten hun eigen paradijs diep onder de grond. Namelijk op 9 December zullen deze mannetjes tijdens Skulls of Pain hun gekrijs in ons paradijs ten gehoor brengen in de locatie De Doele in Purmerend.
Een select gezelschap van de mannetjes Akira, Smurf, The Vizitor, Plague, Noizefucker, Vageman, Angernoizer, Infared, Sawyer, Laser Chaser en Isolater komen het gekrijs vertolken met de beste Terror, Speedcore, Industrial en Darkcore.

Hardcore Asylum Events is dan ook trots dat zij op deze 9de december alles uit de kast mogen trekken om een zo leefbare omgeving te maken voor deze helden in de locatie.
Als bezoeker kan je uiteraard een kijkje komen nemen, en de kosten van een kaartje zijn € 10,-(excl. Fee) in de voorverkoop, of € 15,- aan de deur.
Vind niet alleen jij, maar ook al je vrienden het dusdanig interessant om te ontdekken wat je dus al die tijd onder de putdeksels heb gehoord? Dan bied de organisatie voor mensen die 10 of meer kaarten in ene bestellen, een leuke actie. Bestel jij namelijk 10 of meer kaarten via de site of info@hardcore-asylum.nl, dan krijg je het 11de kaartje gratis namens de organisatie.
De organisatie gooit op 9 December om 22:00 zijn deuren open, en om 5:00 is al het geweld weer afgelopen.

Hardcore Asylum

zondag 27 november 2005

1368 x gelezen