The Return of The Dutch Rave

Sinds de millennium is het te rustig geweest met het geven van hardcore events onder de naam Dutch Rave .

Door aandringen van vroegere aanhangers en omdat andere serieuze organisaties interesse hebben getoond om de naam Dutch Rave over te nemen werd er besloten om zelf weer Dutch Rave feesten te geven.

Na het feest Arise wat plaatsvond in de City hall te Utrecht kreeg D.Jumpertz te weinig tijd om zich nog volledig met Dutch-Rave bezig te houden en dat betreurde hem heel erg want deze man heeft Dutch-Rave groot gebracht.

Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd met Michel Quirijns(organisator van low tempo sucks events en voormalig mc van Dutch-Rave) heeft Dennis besloten een aantal taken over te dragen naar Michel Quirijns en Dennis van Hemert(2e man Low Tempo Sucks events) om op deze mannier onder een nieuw en jong management Dutch-Rave nieuw levenslicht te geven.

Het jaar 2006 gaat het dan ook zeker plaatsvinden ,hetgeen wat veel mensen al even bezighield in gedachten komt Dutch-Rave terug????

Wij kunnen jullie vol trots mededelen dat die tijd nu is aangebroken!!!

Dutch-Rave komt terug maar in een nieuwe generatie muziek geleid door een nieuwe generatie mensen.

Concept

Dutch Rave gaat met het vroegere concept door. Dat betekent, dat een gezellige underground karakter aanwezig zal zijn op alle evenementen. Bovendien zal de kaartprijs van de Dutch Rave evenementen in evenredigheid staan, tot wat het aanbod is. Het aanbod zal altijd een zo breed mogelijk programma zijn. Binnen dit programma is plaats voor zowel onbekende als bekende DJ’s en artiesten.Muziek

Dutch Rave werkt volgens het All=More concept, als het gaat om Hardcore muziek aanbod. Door zoveel mogelijk hardcore stijlen te huisvesten binnen één evenement, kan ter plekke worden gekozen wat die avond het best aansluit op gevoel en stemming van de bezoeker. Daarmee kan een Dutch Rave evenement nooit vervelen.

Het aanbod bestaat uit een mix van: Hardcore, Darkcore, Old Skool, Early Rave, Industrial Hardcore, Frenchcore.Terror

Website

De website zal geheel worden aangepast in het nieuwe jaar en zal buiten informatie over de feesten en DR artiesten ook weer een merchandise section krijgen waar je Dutch-Rave producten zal kunnen bestellen.

Dutch Rave

vrijdag 02 december 2005

2909 x gelezen