Earthquake - reincarnation tour 2006

Zoals eerder dit jaar aangekondigd zal het hardcore concept EARTHQUAKE terug keren. Ter introductie zal in 2006 een tour worden georganiseerd door Nederland waarbij een aantal geselecteerde clubs/discotheken worden aangedaan. Deze reincarnation tour staat in het teken van zowel het verleden als de toekomst van het Earthquake concept. Zo zullen de Earthquake heroes de sfeer en sound van toen ten gehore brengen. In de present area zal de toon gezet worden die je in de toekomst kan verwachten op een Earthquake event. Voor deze tour is een nationaal en internationaal gevarieerde line up samengesteld, waarbij de nadruk op rauwe mainstyle zal liggen.

Daarnaast zal er extra aandacht gaan naar The next generation. Deze area zal gevuld worden met upcoming talents en DJ’s die de laatste 5 jaar sterk aan de weg timmeren in hun regio of zelfs nationaal. Voor een aantal van hen is nog geen plaats in de top. Dat wil niet zeggen dat deze artiesten de top niet kunnen bijhouden, in tegendeel: de meeste van hen zullen menig top DJ zowel op techniek en stijl voorbij gaan! Wij gaan er dan ook vanuit dat we in de toekomst nog veel zullen horen van een aantal van hen.

Tijdens deze tour zal er een CD mix compilatie verschijnen met een present en legend mix. Er zijn tevens speciale Earthquake shirts geproduceerd in een beperkte oplage die tijdens de tour te verkrijgen zijn aan de daarvoor ingerichte stand.

De kick off van deze tour zal in het Zuiden van het land zijn. De bekende discotheek The Peppermill (waar overigens in een ver verleden ook al een Earthquake tour heeft plaats gevonden) is geselecteerd om deze tour te starten. Op vrijdag 24 Maart 2006 zullen de 3 areas in de Peppermill uit hun voegen barsten. De deuren openen om 21.00 uur en kaarten voor deze Earthquake tour zullen Euro 18,- (ex fee) in de voorverkoop kosten en zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop adressen. De line up voor deze 1e editie:

Area 1: Present
Miss Flower
Omar Santana
Partyraiser
Tommyknocker
Vince
Endymion
D-Spirit
Mr Sinister & Sceletor

Area 2: History
Waxweazle
DJ Rob
Delirium
Buzz Fuzz
Stunned Guys
Attic
X-Ess
Fuckface & Paralizer

Area 3: Next Generation
Crosswire vs Triax
Pita vs Wizard
Red Alert vs Dynamike
Pullzar vs D-Struction
X-Tatix vs The Carcass
Din vs Kaboom
2-Hard vs Ogre

Vervolgens zal op zaterdag 13 Mei 2006 de Amigo’s in Dordrecht worden aangedaan. Vanaf Sept 2006 zullen de Happy Dayzz te Culemborg , de Asta te Den Haag en Go Planet in Enschede volgen met deze tour.

U.H.M.

dinsdag 20 december 2005

1331 x gelezen