Die-hard weekend

Na het succes van de vorige keer heeft de organisatie van Ozytours besloten om een tweede party-weekend te organiseren. Wederom zal het weekend plaatsvinden op bungalowpark 'de Bloemert' in Midlaren. Dit ligt 20 min. lopen van de PBH en is daarom zeer geschikt als locatie voor het weekend van masters of hardcore vs hellraiser. Ditmaal zal het evenement onder de naam 'Die-Hard' worden gehouden en grootser opgezet worden. Zo zal er o.a. een tent staan waar een pre- en afterparty gehouden zal worden!

Datum: 27-28-29 dec. 2003
Locatie: de Bloemert, Midlaren
Price: 570 euro (6 pers. bungalow)
excl. ticket m.o.h. vs hellraiser.

Het programma zal er als volgt uitzien:

Zaterdag:
Aankomst tussen 12.00 en 14.00. Vanaf 15.00 zal in een tent op het terrein een 'Die-Hard' feest gegeven worden. In de loop van de avond zullen er pendelbussen rijden naar m.o.h. vs hellraiser.

Zondag:
Na het feest staat de pendelbus weer klaar. Hierna kan iedereen rustig in de bungalow bijkomen van de heftige nacht. Er zal in de loop van de middag een afterparty gehouden worden tot 22.00.

Maandag:
Dag van vertrek. Iedereen dient voor 10.00 de bungalow te verlaten

Weekend line-up:

Miss Hysteria vs Lunatic (bassmachine)
Cemon Victa (oldscool madness)
Kenny vs Shiver (2-dance)
Challenger (megarave)
Deffer S (i hate trance)
Richard (die-hard)
Ozymandias (die-hard)
More to be confirmed!
Hosted by: mc Double-T

Als je ook van plan bent om een bungalow te huren moet je er snel bij zijn, want de organisatie verwacht dat ook deze keer de aanmeldingen volop binnenkomen!

Ozytours

zondag 28 september 2003

1571 x gelezen