Bezoek Mania als VIP!

Na lang wachten is het bijna zover. De viering van ons vijfjarig bestaan. Vrijdag 13 januari zal het er in discotheek Rodenburg griezelig hard aan toe gaan! Alleen het beste op het gebied van present hardcore, early rave, oldschool, hard- en jumpstyle, aangevuld met de grootste talenten op deze gebieden, zullen Beesd op haar grondvesten doen trillen. Behalve met de line-up, pakken wij ook op andere gebieden groots uit:

Bezorgt jouw warme foto je een vip behandeling op Mania?
Mania bestaat 5 jaar en dat moet uiteraard groots gevierd worden! Voor de editie van 13 januari as. geven we in totaal 2 VIP (1x 2) en 8 (4x 2) normale entreetickets weg! VIP? Jazeker, lekker ouderwetse VIP! 'n Aparte ingang zodat het wachten in de rij je bespaard zal worden en de gehele avond gratis drank!!!

Uiteraard moet je daarvoor wel iets doen. De decembermaand is een ware hel voor koukleumend Nederland. Omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen creatief genoeg is om te bedenken hoe hij of zij zichzelf warm houdt bieden we nu de kans hiermee gratis entree te winnen!

Stuur een creatieve foto** van jezelf, met daarop hoe jij jezelf warm houdt in de koude decembermaand naar contest@mania.nl! Doe je dit incl. je adres* dan maak je kans op 4x 2 entreetickets voor Mania, 13 januari! Wil je kans maken op de VIP behandeling voor 2 personen, vermeld dan tevens dat we je mogen toevoegen aan onze mailinglist!

Let op! De foto's kunnen verstuurd worden tot 31 december. De jury zal de 13 leukste uit alle aanmeldingen selecteren, waarvan de allerleukste, origineelste, creatiefste en warmste foto zal worden beloond met een VIP behandeling op Mania!

De overige 12 foto's staan vanaf 3 januari op www.mania.nl. Het publiek kan dan door middel van stemming bepalen wie de uiteindelijke gelukkige winnaars worden van 4x 2 entreetickets! Wekelijks zal er in de mailinglist nieuws omtrent de contest bekend worden gemaakt. De winnaars worden op dinsdag 10 januari 2006 tevens via de mailinglist bekend worden gemaakt!

* De kaarten zullen worden verzonden via de post. Controleer goed of je je juiste gegevens invult: voor- en achternaam, straat, postcode en plaats.
** De bestanden mogen niet groter zijn dan 300kb en mogen niet visueel bewerkt zijn.

Digi-flyer on-line!
Na vele uren te hebben doorgebracht achter het beeldscherm, zijn we trots dat de digiflyer weer online staat. Hierin is o.a. terug te vinden hoe vaak de geprogrammeerde artiesten op Mania hebben opgetreden, alle programmeringen van Mania tot dusver, diverse geluidsfragmenten, alle benodigde informatie en uiteraard de contest waarmee VIP tickets te winnen zijn. Klik hier voor de [url=http://www.mania.nl/mania]Digiflyer[/url]

Extra DJ’s toegevoegd aan freestyle area
Hoewel de line-up zoals deze nu staat natuurlijk al een line-up uit duizenden is, zijn we toch van mening dat er enkele namen zijn die het feest zeker ten goede zullen komen. Zo was DJ Manga al 2x te bewonderen op Thunderdome in de Jaarbeurs te Utrecht en was hij tevens aanwezig op de Thunderdome stage op Nature One! Deze keer zal hij de aftrap verzorgen met een knallende oldschool set. Twee van de grootste Midden- Limburgse talenten zullen speciaal voor het vijfjarig bestaan van Mania een (jump!) tag-team vormen. Uiteraard praten we dan over Serious Impact en Dennis The Menace. Serious Impact was al diverse malen te bewonderen op Mania en zorgde telkens voor een geweldige sfeer. Met Dennis the Menace hebben we een talentvolle turntable wizard te pakken waar naar onze mening nog te weinig mensen van hebben gehoord! Tot slot zal DJ Affix, die als resident van X-Factor hard bezig aan de weg aan het timmeren is, een early rave/ hardcore set ten gehore brengen.

Voor- en deurverkoop
Voor diegenen die hun kaartje willen halen bij hun vaste verkooppunt, hebben wij maar één boodschap: zorg dat je er als de kippen bij bent. Het zou zonde zijn als jij, als vaste bezoeker van Mania, achter het net zou vissen. Voor een overzicht van al onze verkoopadressen verwijzen wij naar www.mania.nl.

Voor de mensen die het risico willen nemen om teleurgesteld te worden zullen er een aantal kaarten beschikbaar blijven voor deurverkoop.

Mania

woensdag 28 december 2005

1518 x gelezen