Speedrazor is terug!

Bij de oudgedienden zal de naam Speedrazor ongetwijfeld een feest van herkenning zijn. Jarenlang heeft marktleider ID&T met groot succes onder deze naam feesten gegeven. De eerste Speedrazor werd gehouden op 12 april 1997 in het Triavium in Nijmegen. Deze locatie stond bekend als een van de hardste van Nederland. In 1997 werden hier dan ook drie succesvolle edities gehouden. Wie kan de optredens van Boris Valeo, T-Wisted, Rotterdam Terror Corps en Darkraver nog herinneren?

Op 31 December 1997 werd er in samenwerking met Midtown een 'Speedrazor meets Nightmare' gehouden in het beursgebouw in Eindhoven. Namen als PCP (live), Panic, Waxweazle en Neophyte lieten het massaal toegestroomde volk een wereldnacht beleven. In 1998 werd er wederom een Speedrazor gehouden in de Triavium in Nijmegen en later dat jaar is er ook nog een 'On tour' editie geweest in de Peppermil in Heerlen.

Voor velen blijft het bij goede herinneringen, vage flitsen of napiepende oren, maar voor jou komt NU de kans om het weer mee te maken. Na 8 jaar is de legende terug, en hoe!!! Evenementenorganisatie 'Underground For Ever' heeft SpeedRazor nieuw leven in geblazen met dank aan duncan stutterheim. en zal de echte hardcore-liefhebber verassen met een compleet nieuwe aanpak van dit legendarische evenement.

De eerste editie onder de nieuwe aanpak zal op zaterdag 4 maart worden gehouden in discotheek Happy Dayzz te Culemborg. Deze locatie wordt steeds geliefder onder het hardcore publiek. Dit met name vanwege het zeer harde geluid systeem waarover de Happy Dayzz beschikt. Daarnaast biedt de locatie onderkomen voor maar liefst 2500 hardcore freaks.

Er zullen deze avond drie zalen geopend zijn. Zaal 1 zal de present Hardcore presenteren met uiteraard de beste dj's van dit moment. De tweede zaal zal in het teken staan van de early rave en oldschool, met als doel het gevoel van de jaren '90 weer helemaal terug te krijgen. Speed Razor stond altijd al bekend als een hard feest en daarom zal deze avond een derde zaal gereserveerd zijn voor het echte ragwerk. Deze zaal dan ook in het teken staan van de terror en speedcore en hier zullen de hardste dj's van het moment hun kunsten gaan vertonen.

Maar het blijft niet alleen bij feesten. In januari zal namelijk de eerste Speedrazor verzamel cd in de winkels komen te liggen. Deze cd zal volstaan met de hardste en meest beukende hardcore tracks van dit moment. Ook zal er in samenwerking met Midtown een grote merchandise lijn worden opgezet, die uiteraard in alle winkels en via de website van Midtown te koop zullen zijn.

Underground for Ever

dinsdag 03 januari 2006

2294 x gelezen