Lynsane Boat Party!!

Vrijdag 20 januari wordt het een gekkenhuis aan boord van de Albatros in Tilburg!!! Alle remmen gaan dan los tijdens de Lynsane Boat Party!! De partyboat is een gezellig en zeer mooi ingericht feestschip waar bescheiden kleine feesten gehouden worden. Vrijdag de 20e worden er maximaal 150 mensen toegelaten die dit heerlijke oldschoolfeestje mee mogen maken. De boot blijft wel netjes aan de wal liggen dus je kan je zwemvest thuis laten! -->GO INSANE @ LYNSANE !!!<--

De Organisatie:

Classic Generation uit Tilburg is vooral bekend om haar stijl: Echte oldschool en lekkere early hardcore voor kleine groepjes mensen, met de sfeer van vroeger en een lage entree prijs. Weet je nog de feestjes waar iedereen met een vette smile op het gezicht rond aan het springen was? En dat wanneer je op iemand z’n tenen ging staan die persoon sorry tegen jou zei? DIE SFEER!! Kortom, de feesten van Classic Generation zijn zeer speciale avonden die je terug brengen in de tijd en die die bij iedereen in het geheugen gegrift blijven staan! Voorbeelden van feesten die gegeven zijn: Oranje Boven en Positive / Negative. Mensen die er zijn geweest hebben het er nu nog over en zijn blij dat ze er deel van uit maakten!
Let op: Op dit feest wordt ook de 30e verjaardag van miss Classic Generation herself: classic girl gevierd!

De DJ’s:

De stijl van de avond zal oldschool zijn en er zijn verschillende DJ's die deze heerlijke oude klanken ten gehore gaan brengen....

De eerste platen die gaan klinken komen van Ecu. Deze man is een resident van Classic Generation en hij is een grote naam in het underground tekno circuit en de winnaar van de Defqon1 DJ contest op Defqon1 ’03! Ook is hij bekend van Beats @ Demo en Q-Beach en hij gaat er voor zorgen dat de eerste voetjes van de vloer gaan.

Daarna zijn LD en Thanoz aan de beurt. Deze twee vrienden zijn beiden residents van Coalition Productionz en van Defenders of the Faith en draaien op feesten als ’t Gezellige Oldschoolfeest, Synergy, Ghosttown en Beter Kom Je Niet.. LD's roots liggen bij de hip-hop en dat zal te merken zijn aan de hip-house en oldschool combo. Deze heren vullen elkaar perfect aan dus dit wordt een hele dikke set...

Dan gaat Blade de gasten verblijden met een set. Hij is een van de mensen achter Confusion Events, en een resident van de gelijknamige feesten. Ook is hij een vaste DJ op Chaos on Sunday feesten en welbekend bij het grotere publiek van Hardbass. Ook dit wordt een set om niet te vergeten.

Reza is wereldberoemd in zeeland en ook daar buiten. Hij timmert al vele jaren aan de weg met zijn eigen organisatie Reza Events en is de grondlegger van de Glorification feesten. Ook is hij al een tijd bezig met iedere zaterdag een Club Royaal feestje te geven en er is geen feestende Zeeuw (en dat zijn er veel!!) die zijn naam niet kent.

Hierna is Davo aan de beurt. Deze turntablist pur sang is eigenaar van de “wat nou music” vinylshop in Tilburg, dus reken maar op zeer speciale platen in zijn set. in '93 werd hij resident in Kadance (r.i.p.) Tilburg wat hij tot ’97 heeft volgehouden. Hij is terecht al resident van Classic Generation sinds het eerste uur en ook bekend als D-Flxz.

De man die de avond af gaat sluiten is Dhr Garong! Je kunt hem kennen als de organisator van vele feesten in de 013 waar hij ook zelf regelmatig gedraaid heeft en van Pendeho Records. Hij gaat ervoor zorgen dat als het dak er dan nog niet af was, het er dan echt af knalt!

De Master of Ceremony deze avond is MC Vision, hij is de resident MC van Classic Generation en dat is niet voor niets!!

LET OP: In de voorverkoop en tot 23.00 uur zijn de kaarten 2,50 goedkoper dus zorg dat je er vroeg bij bent!
Voorverkoop bij: classic girl en bij de "Wat Nou Music" vinylstore te Tilburg.

Timetable:

All Night: MC Vision

21:00 - 21:45: Ecu
21:45 - 23:15: LD & Thanoz
23:15 - 00:15: Blade
00:15 - 01:15: Reza
01:15 - 02:15: Davo
02:15 - 03:00: Garong

Classic Generation

maandag 09 januari 2006

1406 x gelezen