Trip2Dreamland 2006

Het begint een traditie te worden. Als we ongeveer een maand het nieuwe jaar in zijn, dit jaar om precies te zijn op 4 februari, organiseert Dance2Eden in de Vechtsebanen te Utrecht Trip2Dreamland in Erotic City.
Trip2Dreamland neemt je mee langs de verschillende harde stromingen, opbouwend van hard naar harder. Dit jaar wordt er naast oldschool, hardstyle en early hardcore ook het alsmaar populairder wordende jump gedraaid. De combinatie van al deze stromingen in één zaal is wat Trip2Dreamland zo uniek en sfeervol maakt.
Trip2Dreamland in Erotic City staat volledig in het teken van erotiek. De bezoekers van de voorgaande edities weten wat dit betekent: Stijlvolle aankleding, hete shows en strip acts op het poduim. Dit jaar zorgen de organisatoren voor een nóg spannender show dan dan tijdens de voorgaande jaren!

Ook de line up liegt er niet om. Het hit na hit scorende producer- en DJ-duo Showtek bijvoorbeeld zal een vette draaiset weggeven tijdens hun Vechtsebanendebuut. Ook is Dance 2 Eden er trots op Pavo weer te mogen verwelkomen. Bijna 12½ jaar geleden was de Vechtsebanen het eerste grote evenement waar hij als DJ optrad.
Area 2 wordt weer gehost door ’t gezellige oldskoolfeest.

De volledige line up is als volgt:

Area 1: Trip 2 Dreamland:

* Pavo
* Showtek
* Deepack
* Darkraver
* Gizmo
* Buzz Fuzz
* Ruthless
* Yves

Area 2: ‘t Gezellige oldskoolfeest:

* Bass D
* Dr Rude
* Petrov
* Paralizer
* Thanoz vs LD

Kaarten voor Trip 2 Dreamland in Erotic City gaan € 35,00 kosten en zijn vanaf half november verkrijgbaar bij Ticketbox. Vanaf de eerste week van november zijn ze ook te koop bij de overige voorverkoopadressen.
Het feest duurt van 22.00 tot 07.00 uur. Pendelbussen rijden van 21.00 uur tot 00.00 uur en van 5.00 uur tot 7.30 uur.
De minimum leeftijd is 18 jaar.

Dance 2 Eden

donderdag 12 januari 2006

1419 x gelezen