Hardcore Hooligans

Waarom het Hardcore Hooligans concept?
Steeds vaker wordt hardcoreminded Nederland door kranten en televisie afgeschilderd als een stel hersenloze mafkezen die met van alles bezig zijn behalve met de muziek. Zo 'n beetje iedereen die naar gabberfeesten gaat wordt net als hooligans in een hoek gedrukt en met de nodige vooroordelen behandeld. Met deze keiharde party willen wij laten zien dat er nu eens gebeukt mag worden met stampende beats en snoeiharde noise met een brute internationale line up, vette decoratie en keihard geluid in een locatie waar hardcore 2 jaar lang verboden was. De hardste editie ooit in de Peppermill met een internationale dj battle, dat is Hardcore Hooligans.

The Hardcore Battle Area :
Voor dit feest gaan 3 areas in de Peppermill open, in ‘the hardcore battle area ' kan je alle soorten hardcore verwachten, Randy uit Italië draait tegenwoordig meer industrieel en frenchcore en de Serial Killers uit Oostenrijk zullen voor het eerst in Nederland acte de presence geven. Deze Oostenrijkse hardcore deejays zijn al 10 jaar actief en staan op alle mogelijke feesten in Zwitserland, Oostenrijk, Italië en ook nog eens regelmatig in Bulgarije en Roemenie. Hardcore Hooligans zonder Neophyte en Offensive live kan natuurlijk niet dus zijn deze mannen ook aanwezig en na ruim 2 jaar afwezigheid gaat Evil Activities weer eens helemaal los in de Peppermill. Angerfist gaat het goed maken dat hij op Hardcore Gladiators niet aanwezig was door een beetje sneeuw, zodat de fisten allemaal weer geraised kunnen worden.

The Early Days Area :
De tweede area is ‘the early days ' waar als grote internationale naam Rob Gee uit New York vertegenwoordigd is, hij staat voor het eerst in de Peppermill en zal de liefhebbers van de snellere early rave verblijden met zijn unieke draaistijl. Kenny Kramp van Crossbones uit de UK komt voor het eerst een engelse old school set draaien, regelmatig is hij op de duistere underground party 's in groot Londen te vinden samen met zijn maat Facehoover. Uniek is dj BSE de man achter grote successen op het Baby Boom label en drijvende kracht achter Human Resource en Knor zal voor het eerst sinds jaren weer eens de plaatjes op gaan zetten.

Dark Troublemakers Terror Area :
Voor de duistere slowbeats en donkere terreurklappers moet je in ‘Dark Troublemakers Terror area ' zijn die alleen is voor die-hards en speedcorewarriors. We beginnen rustig met Facehoover uit Engeland van het bekende Crossbones label en we eindigen met Plague uit Canada zodat iedereen met een gezellig tevreden gevoel huiswaarts kan gaan. Ook komt meneer Noisekick nog even zijn circuskunsten laten zien met een denderende liveset. De extra stroboscopen en nieuwe opstelling van het geluid maken deze area een must voor de terrorpsyco 's.

Extra 's :
Niet alleen wordt er extra geluid geplaatst in de Peppermill, maar ook wordt er een extra licht en lasershow neergezet. Ook zal er een welbekende mystery-mc zijn gezicht na lange tijd weer eens laten zien. Ook zal er gedecoreerd worden en kan je bij de stand terecht voor allerlei soorten merchandise en vinyl. Voor dit evenement kan je een gratis Hardcore Hooligans shirt krijgen als je via www.rigeshop.com je kaartje besteld, per bestelling wordt er namelijk een gratis Hardcore Hooligan t-shirt meegestuurd. De kaarten zijn voor de rest via ticketbox en de bekende voorverkoop adressen te verkrijgen.

Rige

dinsdag 24 januari 2006

1748 x gelezen