Mania Events verovert 013!

Een terugblik op de voorbije weken
Het was voor ons een drukte van belang. Maar terugkijkend kunnen we zeggen dat het alle moeite meer dan waard is geweest. Te beginnen bij het vijfjarig jubileum van Mania. Discotheek Rodenburg stond van onder tot boven op z’n kop. Er hing echt een grote feeststemming, een stemming die past bij een jubileum. Hiervoor willen we de artiesten bedanken, maar met name jullie, de bezoekers van Mania! Medio 2006 zal Rodenburg weer het toneel zijn, voor alweer een editie van Mania.

Ook Euphoria, 21 januari jongstleden, was een daverend succes. Wederom een uitverkocht huis! 013 ging helemaal los op de klanken van “Save The Day” en “Puta Madre” tijdens het live optreden van Showtek. Vervolgens bezorgde MC Villain menigeen kippenvel met zijn euforische aankondiging van Deepack onder begeleiding van 'n hip hop nummer, en tot slot gaf Zany alvast een voorproefje op wat komen gaat op paaszondag! De foto’s van beide feesten staan on-line, check www.mania.nl!

Euphoria, 8 april
De volgende editie van Euphoria staat gepland op 8 april aanstaande. Uiteraard verwachten wij wederom een uitverkocht huis, net als de vorige twee edities. We hebben dan ook kosten nog moeite gespaard om weer een fantastische line-up samen te stellen. Wat dachten jullie van de nr. 1 hardstyle DJ van 2005. Niemand minder dan The Prophet, wiens eigen X-Qlusive feest op 28 januari aanstaande al weken is uitverkocht. Isaac, Beholder, Balistic, Leep en MC DV8 maken de line up compleet!

Mania, 16 april
Zoals gezegd keert Mania medio 2006 terug in de Rodenburg. Maar niet zonder op eerste paasdag een uitstapje te maken naar de stad waar het allemaal begon. 16 April is 013, een van Neerlands bekendste poppodia, het podium voor het gezelligste hardcorefeest van Nederland. The Choice zal in het teken staan van A Journey through hardcore history. Deze zin zou eigenlijk al genoeg moeten zeggen. Oldschool is het beginpunt van deze reis. Wie oldschool zegt, zegt Darkraver... Met een explosie van oldschool geweld zal Steve dan ook garant staan voor de perfecte lancering! De reis wordt vervolgd, en het roer zal worden overgenomen door de reisleider: de onbetwiste godfather of hardcore DJ Paul Elstak, die wereldwijd respect heeft afgedwongen met zijn projecten.
Bij het doorbreken van de ozonlaag zal chaos de boventoon voeren. De mannen van Neophyte, die dit jaar hun eigen wereldtournee hebben, zullen met een exclusieve live-act ervoor zorgen dat deze reis nooit vergeten zal worden. Groot alarm! Terrorist aan boord! DJ Vince, de absolute turntablist waar menig #1 DJ ter wereld een punt aan kan zuigen, zal een versnelling hoger schakelen en het publiek in sneltreinvaart meenemen door de jaren 2000. De reis nadert zijn eindbestemming, en Korsakoff zal plaats nemen achter het stuur. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze schoonheid zal de juiste snaren weten te raken met haar eigenzinnige visie op hardcore.

De kleine zaal staat in het teken van Back To The Future! Wie herinnert zich Deliria niet, toen dj’s D-Spirit, Wizard en Sceletor de hele avond de pannen van het dak af bliezen! Dat concept krijgt deze paaszondag een vervolg! Gezamenlijk hebben ze een vernieuwende opzet bedacht, hoe deze precies invulling krijgt zal in de loop der tijd worden onthuld!

Combiticket
Vanaf zaterdag 28 januari zijn er 100 combitickets exclusief verkrijgbaar bij de 013 BoxOffice voor de eerstvolgende twee evenementen van Mania Events in 013 te Tilburg: Euphoria op 8 april en Mania – Easter Sunday Edition op 16 april. De combitickets kosten € 25,- ex fee in plaats van € 33,- ex fee wanneer je losse kaarten voor beide evenementen koopt. Bij deze combitickets betaal je zelfs maar één keer fee!

Kaartverkoop
Je kunt natuurlijk ook besluiten om kaarten los te kopen. De kosten hiervan bedragen 15 euro voor Euphoria en 18 euro voor Mania. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 28 januari bij Ticket Service; de 151 grootste postkantoren, de 100 grootste Free Record Shops, 33 GWK kantoren, 11 VVV kantoren, www.ticketservice.nl of 0900-3001250. Daarnaast bij onze vaste voorverkoopadressen in Noord Brabant!

Mania Events

donderdag 26 januari 2006

1528 x gelezen