Hard-X-Plosion

Dit jaar zal er weer een paar keer een echt knallend hardcore feest gegeven worden. De externe organisatie Hard Events (in beheer van Jeffrey) zal op 17 maart komen met de editie: Hard X-Plosion Enter the Darkness. Deze editie staat in het teken van de echte harde muziekstijlen die Nederland rijk is.

Over een kleine drie weken is het dan zover dan staan de eerste dj's klaar om hun kunsten te tonen met het publiek. Dct zal de avond openen om 22.00 uur !!! Zijn taak is het publiek opwarmen en zorgen voor de juiste sfeer op ons evenement. G-Tonix zal daarna het roer overnemen en zal vanaf 23 uur de zaal laten beven. Vervolgens mag de vrouwelijk dj

Day-Mar (van Mastersofhardcore) haar talenten tonen met het publiek. Van een tot 2 zal de volgende vrouw haar skills showen Miss Zelda

Om 2 uur is het dan eindelijk zover !! Angerfist bekend van vele live acts, zal een uur lang de gruwelijkste hardcore sounds laten horen. Vervolgens zullen Lunatic en Miss Hysteria het roer overnemen. Hekkensluiter van de avond voor de mensen die het denken te overleven is Akira.

Leda, van independance zorgt samen met haar goede vriendin Daisy voor de broodnodig entertaiment.

www.indepen-dance.nl

Timetable:
22:00 - 23:00 DCT
23:00 - 00:00 G-Tonix
00:00 - 01:00 Day Mar
01:00 - 02:00 Miss Zelda
02:00 - 03:00 Angerfist
03:00 - 04:00 Lunatic & Miss Hysteria
04:00 - 05:00 Akira

09 juni 2006

De tweede editie vind plaats op 9 juni en zal geheel in het teken staan van het duo
Lunatic & Miss Hysteria. Ze nodigen een groot deel van hun dj-vrienden uit om hun verjaardag groots te vieren.

Om alvast een voorproefje te geven:
Nosferatu, Dione, Distortion, Partyraiser, The Rapist, Masochist, D-Spirit, Mindustries, Dr Rude, Bobby V. Ricky Raw, Darkcontroller, Reflect, Noizekick, Stalker, Serial Killers, Champion en een aantal mc's Double T, Syndrome, the Mouth of Madness en Intelectual Killer.

Actie voor 9 juni:
Altijd al graag een dj of meerdere dj's willen ontmoeten? Een praatje met iemand willen maken of misschien wel een handtekening willen hebben? Op 9 juni kan jij de kans krijgen om de bovenstaande dj;s te ontmoeten. Wat moet je doen?
Hang de poster (van let op 9 juni 2006!*) voor het raam. Zodat iedereen kan zien dat je een fan ben van Hard-X-Plosion. Tijdens de periode voorafgaande aan 9 juni zullen Jeffrey en Lunatic en Miss Hysteria toeren door de omgeving. Zien ze jou poster hangen (duidelijk en zichtbaar voor het raam en ben jij thuis maak je kans om samen met een vriend of vriendin als vip naar Hard-X-Plosion te gaan. Je mag dan backstage chillen met de crew en de dj's

Maar dit is nog niet alles !! Je krijgt ook nog eens gratis champagne en een plaat.

Tickets:
Tickets voor 17 maart zijn alleen aan de deur verkrijgbaar en kosten slechts € 12,50 voor 9 juni kan je kaarten bestellen via ticketservice. (Kaartverkoop start pas half maart).

Trailer:
Tot slot heeft het Xplosive team weer iets leuks in elkaar geknutseld. Neem dus een kijkje op:
http://xplosive-events.nl/hxp/enterthedarkness/

Kosten:
17 maart 2006 : € 12,50
09 juni 2006 : € 15,00

Hard Events

maandag 27 februari 2006

1582 x gelezen