Mania verleidt Frontstar

Na tal van avances is het dan eindelijk gelukt, Mania Events heeft Frontstar Events weten te verleiden tot een one night stand. Op 26 mei 2006 zullen deze twee jonge organisaties hun passie en liefde tot een spetterend hoogtepunt laten komen in de Rodenburg, te Beesd.

Deze locatie heeft zich ruimschoots bewezen op het gebied van aankleding, bereikbaarheid, maar voornamelijk geluid. Het geluid wat hier uit de boxen knalt is ongeëvenaard en daar draait het toch uiteindelijk allemaal om.

De afgelopen 4 jaar is discotheek de Rodenburg maar liefst 10 edities het toneel geweest voor het succesvolle concept Mania. Natuurlijk is Mania Events ook bekend van concepten als Deliria, Euphoria en Paranoia. Na de 10 succesvolle edities van Mania vindt Mania Events het tijd voor een nieuwe impuls en wil dit doen in de vorm van een samenwerking met een andere organisatie. Dat de Mania feesten niet onopgemerkt zijn gebleven in Utrecht e.o. blijkt wel uit het feit dat er veel bezoekers uit deze regio hun weg naar de Rodenburg vonden. Vandaar dat een logisch gevolg hiervan een combinatie is met een Utrechtse organisatie pur sang.

Frontstar Events.
Al dik 2 jaar is Frontstar Events bezig met het organiseren van feesten in de Poema, Utrecht. De gezellige Oldskoolfeesten zijn inmiddels een begrip en ook ’t snoeiharde Hardcorefeest en ’t opzwepende Jumpfeest zijn succesvolle concepten gebleken. Vrijdag 24 februari wordt dan ook het 2 jarig Jubileum gevierd, met ’t gezellige Oldskoolfeest.

Voor Frontstar Events is de combinatie met Mania Events een uitgelezen mogelijkheid om de horizon te verbreden op een nieuwe locatie.

De Samenwerking.
De gedachte achter de samenwerking is natuurlijk niet alleen plaatsgebonden, beide organisaties zijn jong, staan voor vernieuwing, goed geluid, gezellige sfeer, lage entreeprijzen en vinden het belangrijk nieuw talent een kans te geven.

Tijdens dit concept zal er daarom een combinatie zijn van gevestigde namen en de nieuwe generatie DJ’s, verdeeld over 3 Combi:Nations.

In de Hardcore Nation zullen bijvoorbeeld gevestigde namen als Buzz Fuzz en Promo staan, Buzz Fuzz heeft de meeste hardcore producties op zijn naam staan, waaronder Frequencies, Jealousy Is A MF, maar ook remixes van Braincrackin' en The Horror. Promo behoeft geen verdere introductie, de man met zijn eigen label “Third Movement” is wereldwijd bekend en wordt overal geroemd om zijn producties en draai-skills. Maar in deze zaal zullen ook mannen als Tha Playah en Wizard staan, Tha Playah is de titel talent eigenlijk al lang ontgroeid en zijn album is dan ook net uit: The Greatest Clits. Iedereen kent zijn oudere hits “Weird Shit”, “Mastah of Shock” en “Hit 'Em”, deze zijn terug te vinden op CD2 van het album. CD1 staat vol met nieuw materiaal. Wizard is een talent uit de Mania stal. Stond al diverse malen in de Rodenburg en niet zonder succes. We zien hem steeds vaker terug op de grotere evenementen zoals Raving Nightmare en Earthquake.

In de Oldskool Nation zullen mannen als DJ Rob & MC Joe staan, die iedereen natuurlijk al jaren kent en ook geen verdere beschrijving nodig hebben, maar ook bij deze Combi:Nation is er ruimte voor nieuw aanstormend talent: The Beast, een groot Utrechts talent zal laten zien wat Utrecht onder Oldskool en Early Rave verstaat.

Dan is er tenslotte nog de mooie ronde koepel, hoog in de Rodenburg, alwaar het Jumpgeweld los zal gaan barsten onder aanvoering van DJ Genius en Da Paulie. Genius, bekend van feesten als Qrime Time en Ghosttown heeft binnenkort zijn eerste solo release. Da Paulie is een grote naam in Friesland en verovert nu langzaam de rest van Nederland. Hij heeft zijn eigen concept (Hardbeater), stond reeds op Decibel Outdoor, en de komende tijd draait hij nog op o.a. Pussylounge en Audio Attack.

De complete Line Up:

Hardcore Nation
Promo
Buzz Fuzz
Outblast
Tha Playah
D-Spirit
Wizard

Oldskool Nation
Rob & MC Joe
The Viper
Dr. Z-Vago
Chosen Few
The Beast

Jump Nation
Genius
Da Pauli
Looney Tunez
Tristan & Neostar
Serious Impact

Aanvullende informatie.
Kaarten voor Combi:Nations kosten in de voorverkoop 15 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar vanaf begin maart bij de bekende voorverkoopadressen. Om het de bezoekers nog makkelijker te maken zijn er 2 extra voorverkoop adressen toegevoegd in de omgeving van Utrecht, namelijk Ear & Eye te IJsselstein en DaDa Dance in Amersfoort.
Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van Mania Events:

Mania

donderdag 23 februari 2006

1434 x gelezen