SledgeHammer - The Core of Damage

The Story:
In this big universe with many planets and galaxy systems, there are industrial warriors who are fighting for there home galaxy. One of these galaxy's, named the Core of Damage, are fighting with big brutal weapons, with powerful hammers. With these hammers the warriors make the most damaging, ear blowing and mind crushing music which have already destroyed many planets from rival galaxy’s. In the crusade through the universe they have reached our galaxy now, and have found the planet earth…

The location:
Op 19 mei 2006 zal dan eindelijk de nieuwe editie van SledgeHammer plaats vinden. De enige SledgeHammer-waardige locatie is dan ook niets anders dan de Powerzone te Amsterdam. Deze luxe, chique locatie staat garant voor kwaliteit op zowel muzikaal als decoratief gebied. In het verleden is ook gebleken dat de Power Zone dé locatie is voor de kritische hardcore liefhebber. Een hardcore evenement in de Power Zone is iets zéér exclusiefs en dus zeker iets wat je niet mag missen.

The line-up:
Voor ‘The Core of Damage’ editie van SledgeHammer heeft In2Beats Productions de beste hardcore muzikanten geselecteerd. Artiesten die zichzelf bewezen hebben en garant staan voor kwalitatieve muziek, in welke hardcore-substijl dan ook. ‘The Core of Damage’ is dan ook wat breder dan de voorgaande editie, echter SledgeHammer zal zijn rauwe-sound-stempel niet verliezen!
The Power Zone heeft twee area’s en deze zijn beide breed ingedeeld. In area één is er gekozen voor de warriors(muzikanten) die hun stempel in de scène van hardcore tot industrial hardcore al zwaar geplaatst hebben, te samen met een sterk opkomende krijger uit de underground/industrial scene.
Twee van deze warriors(artiesten) zullen een zéér exclusieve battle weggeven, welke nog maar één keer in het verleden heeft plaatsgevonden. In2Beats Productions was zeer onder de indruk van deze battle, en pas nu is het gelukt om deze twee hardcore legendes wederom in een battle te laten strijden. Welke twee artiesten dit zijn, blijft nog even geheim, maar een tipje van de sluier, de enige battle tussen deze 2 warriors had tevens ook in de PowerZone plaats, en was 1 van de beste battles ooit!

De line-up:

Area 1:
Unexist (Italië) (a.k.a. Jappo)
E-Noid & Negative-A (DNA DJ Team)
Ophidian
Outblast
Endymion
Promo
Akira
Buzz Fuzz
Drokz
Laser Chaser

Voor area twee zijn de beste warriors (muzikanten en producenten) geselecteerd die van doomy darkcore tot freaky speedcore hun stempel gedrukt hebben als makers van de herrie. Mocht je een van deze artiesten niet kennen, raden we je dringend aan even te gaan kijken/luisteren!


Area 2:
Tieum (Frankrijk)
Bryan Fury (UK)
The Outside Agency
Synapse
Mental Wreckage
N-Vitral(live)
Krad Evitagen


Tickets:
De voorverkoop is op 11 februari van start gegaan, en kaarten kosten € 19,-(excl. fee). Deze zijn te verkrijgen bij alle Free Record Shops, Ticketbox verkoop punten ( www.ticketbox.nl ) en Mid-Town shops. ( www.mid-town.nl ) .

In2beats

woensdag 22 februari 2006

1462 x gelezen