Mania: Terug in de stad waar het allemaal ooit begon!

16 April is 013, een van Neerlands bekendste poppodia, het podium voor het gezelligste hardcorefeest van Nederland. The Choice zal in het teken staan van A Journey Through Hardcore History. Deze zin zou eigenlijk al genoeg moeten zeggen. Oldschool is het beginpunt van deze reis. Wie oldschool zegt, zegt Darkraver... Met een explosie van oldschool geweld zal Steve dan ook garant staan voor de perfecte lancering! De reis wordt vervolgd, en het roer zal worden overgenomen door de reisleider: de onbetwiste godfather of hardcore DJ Paul Elstak, die wereldwijd respect heeft afgedwongen met zijn projecten. Bij het doorbreken van de ozonlaag zal chaos de boventoon voeren.

De mannen van Neophyte, die dit jaar hun eigen wereldtournee hebben, zullen met een exclusieve live-act ervoor zorgen dat deze reis nooit vergeten zal worden. Groot alarm! Terrorist aan boord! DJ Vince, de absolute turntablist waar menig #1 DJ ter wereld een punt aan kan zuigen, zal een versnelling hoger schakelen en het publiek in sneltreinvaart meenemen door de jaren 2000. De reis nadert zijn eindbestemming, en Korsakoff zal plaats nemen achter het stuur. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar deze schoonheid zal de juiste snaren weten te raken met haar eigenzinnige visie op hardcore.

De kleine zaal staat in het teken van Back To The Future! Wie herinnert zich Deliria niet, toen dj's D-Spirit, Wizard en Sceletor de hele avond de pannen van het dak af bliezen! Dat concept krijgt deze paaszondag een vervolg! Gezamenlijk hebben ze een vernieuwende opzet bedacht, hoe deze precies invulling krijgt zal in de loop der tijd worden onthuld!

Voor kaarten kun je terecht bij Ticket Service; de 151 grootste postkantoren, de 100 grootste Free Record Shops, 33 GWK kantoren, 11 VVV kantoren, www.ticketservice.nl, 0900-3001250 en onze vaste voorverkoopadressen in Noord-Brabant. Een kaartje kost 18 euro (ex. fee).

Mania

vrijdag 03 maart 2006

1302 x gelezen