CSR: Return to Terrorland!

In september vorig jaar werd door de Canadian Speedcore Resistance (CSR) een zo goed als uitverkocht feest totaal op zijn kop gezet. Voor een aantal dj's oals Pengo, Rambo en Sonic Overkill was dit het eerste optreden in Nederland. Na dit feest zijn zij in korte tijd erg in populariteit gegroeid en hebben zij op verschillende feesten in Nederland gestaan. Bij de meeste bezoekers ligt deze eerste editie dan ook nog vers in het geheugen en zal het bloed sneller gaan stromen nu bekend is dat er eindelijk een vervolg komt.

Na een half jaar keert CSR namelijk terug in De Waakzaamheid in Koog aan de Zaan met het feest: Return to Terrorland. Dit keer wordt er nog harder en beter uitgepakt, met onder andere een nieuwe videomix van dj Plague, een live-show van Miss Cat en Bodley en een optreden van de Canadese dj Razor Edge. De mensen die een flyer hebben weten te bemachtigen waren al op de hoogte van de line-up, maar na een regen van mailtjes van speedcore en splittercore liefhebbers zijn Noisekick en Pengo nog toegevoegd.

De bovenzaal van de Waakzaamheid zal in geval van drukte ook een deel van de avond open gaan. De mensen die even willen bijkomen van het geweld van de benedenzaal kunnen hier genieten van films en beelden van de vorige editie: Welcome to Terrorland.

Time-table

22:00 tot 23:00 Bonehead
23:00 tot 24:00 Stinger
24:00 tot 01:00 Razor Edge (Canada)
01:00 tot 01:30 Canadian Speedcore Resistance, videoshow
01:30 tot 02:30 Infared featuring Miss Cat (Schotland)
02:30 tot 03:30 Sonic Overkill (Duitsland)
03:30 tot 04:30 Plague (Canada)
04:30 tot 05:30 Rambo (Verenigde Staten)
05:30 tot 06:30 Noisekick
06:30 tot eind Pengo (Duitsland)


Merchandise

Op dit evenement zal de shop van SPEEDCORE WORLDWIDE aanwezig zijn waar cd’s, dvd’s en platen verkrijgbaar zijn en waar de liefhebbers merchandise kunnen halen van onder andere CSR en CUUP.

Radioshow en tickets

Donderdagavond, de avond voor het feest, zal This is Terror, de radioshow van dj Plague speciaal geweid zijn aan Welcome to Terrorland. Er zijn weer kaartjes te winnen via een prijsvraag. De radioshow is te beluisteren op HypeFM. De partyflock actie is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn bekend gemaakt. Kaartjes zijn nog verkrijgbaar bij alle punten van Ticketservice en er zullen voldoende kaarten aan de deur beschikbaar zijn.

Tevens zijn er een beperkt aantal VIP kaarten beschikbaar. Deze zijn te bestellen via www.Cuup.nl en kosten 25 euro. Met een VIP ticket heb je toegang tot het VIP-balkon en krijg je een gratis drankje en een gratis exemplaar van het limited edition CSR shirt.

Cuup.nl

zaterdag 04 maart 2006

2178 x gelezen