NEOPHYTE: Rech Toe Rech Taan

Lang wachten en veel geduld hebben wordt uiteindelijk altijd beloond met iets moois zeggen ze. En niks is minder waar als het om de release van het langverwachte nieuwe artiestenalbum gaat van neerlands hoop in bange hardcore dagen, Neophyte!

Het laatste album van dit illustere trio, “At War”, dateert alweer uit 2001 en na vele vinyl releases, remixes, mix compilaties, belachelijk veel optredens en honderden uren studiotijd is er na 5 jaar weer een volwaardig Neophyte album met de typerende dat-kan-alleen-maar-van-Neophyte-zijn titel: Rech Toe Rech Taan. Een dubbelaar propvol met gloednieuwe, nog nooit eerder uitgebrachte tracks, remakes van oude Neophyte krakers en exclusieve remixes voor en door deze “enfants terribles” van de hedendaagse hardcore scene.
Tijdens de Neophyte World Tour ’06 die in januari dit jaar van start ging en tot oktober 2006 zal duren zal dit album officieel gepresenteerd worden aan de fans. En waar beter in de stad waar het allemaal voor deze drie Schiedammers begon in 1992… Rotterdam!
Op 22 april 2006 zal de Rotterdamse tempel Nighttown het kolkende middelpunt zijn van Neophyte en hun langverwachte album, vergezeld door de voltallige Neophyte artiestenstal en een aantal special guests. Verdeeld over twee zalen zullen Darkvizion, Mental Wreckage, Hard Creation, Tommyknocker, Masters of Ceremony (live), Tha Playah, Evil Activities vs The Viper, Partyraiser, Dazzler, Scott Brown, DJ Panic, Predator,
X-Ray en uiteraard Neophyte zelf de fundering onder Nighttown wegbeuken, voorzien van de nodige vocals door MC Alee en MC Mike Redman.
Nighttown wordt speciaal voor deze gelegenheid uitgerust met extra heftig licht en extra zwaar geluid om het pompende Neophyte geweld aan te kunnen. Ter plekke zal er een grote merchandise stand ingericht worden waar, naast de nodige Neophyte merchandise, ook exclusief het “Rech Toe Rech Taan” album te krijgen zal zijn voordat het album in de winkels ligt en zal er tevens een extra VIP ruimte ingericht worden.
Deze Neophyte World Tour editie in Nighttown en de daarbij behorende albumpresentatie zal beginnen om 22.00 en er wordt non-stop doorgeknald tot 06.00. Tickets kosten in de voorverkoop € 15,- en zullen aan de deur € 20,- bedragen. VIP tickets kosten slechts een tientje meer: € 30,-. De tickets zijn verkrijgbaar bij Nighttown, alle verkooppunten van de Ticketbox, Free Record shops en de Mid-Town shops en online via www.ticketbox.nl en www.midtownshop.nl.

Mid-Town

dinsdag 07 maart 2006

1404 x gelezen