Fucked Up Tempo 2

Op 10 maart zal het geweld weer losbarsten als Fucked Up Tempo na bijna twee jaar terug keert! Een volle Shaker was het toneel voor de eerste editie met scheurende hardcore en vreselijk harde terror en speedcore. Voor deze tweede editie is gekozen voor een underground locatie die meer past in de sfeer van de titel van het feest, de Arena in Utrecht. Het oude stadhuis zal het zwaar te verduren krijgen als Die-Hard, met Fucked up tempo, de beukende bassen op de fundamenten los laat!

De opzet van deze tweede editie zal qua herrie hetzelfde zijn als de eerste, alleen dan verdeelt over de kelders van de Arena. Net als de vorige keer zullen gevestigde namen en lokale helden elkaar afwisselen en het oorverdovende geluid van hardcore en aanverwante stijlen laten horen. In totaal zullen hiervoor drie area’s ingericht worden.

‘Just fucked up tempo’ zal de area zijn waarbij industrial en (early) hardcore de boventoon voeren. ‘Even more fucked up tempo’ is voor de fanaten van het oorverdovende ragwerk en dus niet voor pussy’s. In de ‘Fucked up locals’ wordt de hardcore in de breedste zin van het woord door lokale helden verzorgt.

Dat voor deze editie meer en exclusievere artiesten uit de kast zijn getrokken mag wel duidelijk zijn. Maar daar blijft het niet bij... Op het laatste moment is er nog een vrouwelijk dj geboekt die haar mannetje zeker staat, Barbie Killer. Deze spaanse dj kent geen grenzen bij het draaien van terror en speedcore, so beware! Daarnaast zullen MC Da Rèdrum, MC Metal-D en MC Noizecreator hun vocale kunsten vertonen in de drie zalen. Schitzo-v, die dezelfde avond verjaard, zal als laatste toegevoegde zijn verjaardag gaan vieren op het feest!


Line-up:
Angerfist, COREporation, In Captivity, Kryptah, Lunatic, Miss Hysteria, NoZ, Sceptic, Stalker, Akira, Bryan Fury, E-Sicko, Fistfucker, Razor Edge, Regulator, Scumbag, Vageman, Vexer, Angel of Death, Cartman & Dennis, D-Tune, Dark Method, Deadline, Ozymandias, Ravehard, Steroid, Barby Killer, Schitzo-V

Op die-hard.nl staat meer informatie over een busreis vanuit Hengelo. Omdat er vanuit het oosten veel vraag is rijdt er spot goedkoop, 25 euro, een bus naar Utrecht. Deze busprijs is incl. het kaartje voor Fucked Up Tempo. Wees snel, want op = op!

Die Hard

woensdag 08 maart 2006

1606 x gelezen