Nightmare in Rotterdam DVD

De legende keerde terug naar Rotterdam op 28 februari 2004 met The Legend Returns.... onmogelijk was het om ooit nog rustig te slapen na Never Sleep Again op 11 december 2004.... 15.000 uitzinnige hardcore freakz beleefden een uniek 100% hardcore nachtfestival op het strand van Hoek van Holland tijdens A Nightmare Outdoor op 28 mei 2005, door vele hardcore fans en hardcore critici bestempeld als één van de beste hardcore evenementen ooit....en op 17 december 2005 maakte Nightmare zich op voor alweer de derde indoor editie van dit legendarische hardcore concept: A Nightmare in Rotterdam!

Onder de noemer Welcome to Wonderland werden wederom twee zalen van Ahoy' klaargestoomd voor een early rave en present hardcore spektakel, uiteraard met spectaculaire decoratie en licht, een line-up die weer 100% Nightmare waardig was en het Nightmare Outdoor geluidssysteem, wat door de aanwezigen tijdens de Outdoor editie geroemd werd om het snoeiharde en zuivere geluid.

Check de DJ sets en live optredens van o.a. Neophyte, Evil Activities, Endymion, Outblast, Ophidian, DJ Panic, Tha Playah, Angerfist, JDA, DJ Vince, DJ Rob & MC Joe, Stanton, Scott Brown, Waxweazle, het altijd hectische en chaotische optreden van Bodylotion en de creepy stage act van Shocking Delight!

Een live registratie DVD die in geen enkele hardcore verzameling mag ontbreken....

Mid-Town

maandag 03 april 2006

1579 x gelezen