The Underground Night Gathering

Een alles vernietigende atoomaanval heeft het leven op aarde verwoest. De ruines van de betonnen jungles zijn de trieste herinnering aan de beschaving op onze ooit zo mooie planeet. De dodelijke nucleaire gifwolk heeft ieder levend schepsel uitgeroeid en in de desolate wereld heerst dood en verderf. Als de radioactiviteit na enkele eeuwen in intensiteit afneemt, ontstaat door inmenging van een buitenaardse beschaving nieuw leven op onze planeet.

De evolutie wordt opnieuw in werking gezet en door hoogontwikkelde gen-, robot- en kloontechnologie herrijst de mensheid in gemuteerde vorm uit haar as. De nieuwe wereld krijgt langzaam gestalte en de mensheid incarneert in een ander gedaante. Mutanten van vlees en bloed met geïmplanteerde technologie zijn de nieuwe bewoners van de aarde.

Al gauw blijkt dat de machthebbers totale controle over de bewoners nastreven en de nieuwe wereldorde er één van machtsmisbruik en manipulatie is. De mens is gedegradeerd tot een nummer door het implanteren van chips in de hersens en de vrijheden die voor de aanval genoten werden, zijn volledig ingeperkt.

Een leger van opstandelingen slaat in het geheim de handen ineen om ondergronds verzet te bieden aan de overheersing en te streven naar een vrije wereld waar respect, broederschap, identiteit en uitbundig vermaak op spijkerharde hi-tek muziek centraal staat. De aanhangers van deze beweging voeren hun strijd vanuit het afgelegen en voor de machtshebbers niet te traceren, Ground Zero.

Een plek waar bovenal het leven geleefd wordt, zoals het geleefd moet worden. Met staalharde elektronische muziek die op krachtige manier het gedachtegoed en visie van het verzet reflecteert.

Een gebied waar een groep zielsverwanten regeert, die eensgezind is over de nieuw ingeslagen weg naar het creëren van de meest spectaculaire Underground Night Gathering.

Deze Underground Night Gathering is er voor liefhebbers van de hardste stijlen binnen de dance. Op een locatie die herinneringen oproept aan lang vervlogen tijden, zal het Ground Zero Festival op 1 juli 2006 de rechtmatige erfopvolger van het oude Mysteryland zijn. Het bos en waterrijke recreatiegebied nabij de gemeente Voorst zal een verzamelplek worden voor alle oude bekenden en vele nieuwe vrienden.

Ground Zero is Nederlands nieuwste, hardste open air nachtfestival dat door UDC en Multigroove georganiseerd wordt. De samenwerking van deze gerenommeerde dance- promotors is niet nieuw.

Tijdens de succesvolle Oldstyle & Early Rave samenwerking op Impulz Outdoor 2004 besloten beide partijen samen iets ‘groots’ neer te zetten op the ‘sacred grounds’ van Bussloo. Deze zomer is het dan zover: acht stages, waarvan twee open-air, een zeer vernieuwende, maar vooral indrukwekkende line-up en enkele zeer exclusieve performances. Het terrein van Bussloo zal voor één nacht omgetoverd worden in een decor dat recht doet aan de titel van het event.

Op 3 april aanstaande wordt de complete programmering bekend gemaakt. Als voorproef hierop geven de organisatoren de indeling van de stages met bijbehorende stijlen alvast vrij:

STAGE 00: MAINSTAGE [OPEN AIR // ALL ROUND]
STAGE 01: HARDSTYLE [OPEN AIR]
STAGE 02: HARDTRANCE – HARDHOUSE
STAGE 03: OLDSKOOL – EARLY BASS
STAGE 04: HARDCORE – DARKCORE
STAGE 05: INDUSTRIAL – HARD TEK – SCHRANZ
STAGE 06: PSY TRANCE – GOA – AMBIENT
STAGE 07: CLASSICS – ACID

De kaartverkoop voor Ground Zero begint woensdag 5 april. De start van de voorverkoop zal gepaard gaan met een exclusieve actie. Tickets zullen verkrijgbaar zijn bij de Ticketbox en enkele dagen later bij de bekende voorverkoop adressen. Houd voor de line-up, voorverkoop actie en meer informatie over Ground Zero - The Underground Night Gathering, www.groundzerofestival.nl in de gaten.

Multigroove

dinsdag 04 april 2006

1405 x gelezen