Eerste namen Hellbound

Op 28 april 2006 doet de meest toonaangevende vertegenwoordiger van de harde Hardcore varianten genadeloos van zich spreken. Organisator Multigroove kiest tijdens deze nacht opnieuw voor 1 van de meest ultieme Hardcore locaties: Borchland Hallen Amsterdam.

Wederom is gezocht naar de kenmerkende, continue kwalitatieve vernieuwing en na ruim 1,5 jaar is het eindelijk weer tijd voor een onvervalste Hellbound in deze brute en befaamde Sound Arena. Er is voor gekozen om buiten stevige Hardcore, Early Sounds en Industrial ook substromingen als Schranz, Tekno, en vooral veel Franse en Engelse Hardcore beats ruimschoots onder de aandacht te brengen.

In tegenstelling tot voorgaande Hellbound edities op deze locatie maakt, op veler verzoek, nu ook de massive main zaal kennis met een aantal gerenommeerde ruige Industrial namen.

Onderstaand lees je alvast de eerste namen van de line-up. Volgende week wordt de complete programmering gereleased.

Evil Activities ~LIVE~
Buzz Fuzz
Peaky Pounder ~FIN~
The Viper
DJ Ego ~FINAL SCRATCH ~
Partyraiser
Lenny Dee ~USA~
Nosferatu
Razor Edge ~CAN~
Vince
Tommyknocker ~IT~
Bass-D
Hellfish ~F~
The Rapist
D-Passion
Lunatic & Miss Hysteria
Bryan Fury ~F~
The Vizitor
Sandy Warez ~B~
Hectic Fence
Smurf ~UK~
J.D.A.

Dit jaar kent Hellbound waarschijnlijk maar één aflevering in de Borchland Hallen. Voor de organisatie de uitgelezen kans om vette voorgangers, als Queensnight 2004 en de The Darkside editie van 9 oktober 2004, muzikaal en qua beleving te overtreffen.

Zoals je mag verwachten van Hellbound wordt er zorg gedragen voor kwalitatief hoogstaande producties waarbij zuiver, beukend geluid en een keiharde show de meest invloedrijke factoren zijn.

PRESALE
Zoals vertrouwd met Hellbound, laat Multigroove de start van de voorverkoop gepaard gaan met een speciale actie. Snelle beslissers betalen t/m 15 maart € 20,- (excl. Fee) en vanaf 16 maart zijn tickets tegen de reguliere prijs van € 30,- (excl. Fee) verkrijgbaar. Houdt er rekening mee dat deze actie gelimiteerd is op 500 kaarten.

Tickets: vanaf 8 maart landelijk verkrijgbaar via de Ticketbox en filialen van de Free Record Shop.

Multigroove

maandag 03 april 2006

1454 x gelezen