Audio Attack

Traditiegetrouw organiseert Art of Dance op koninginnenacht een editie van Audio Attack. Audio Attack staat garant voor een nacht met hardstyle, jump, hardcore en oldstyle. Een gevarieerde line up van top artiesten zorgt voor de perfecte gelegenheid om vast in de feeststemming te komen voor Koninginnedag.

Naast de Nederlandse toppers zorgt Technoboy voor een Italiaans tintje aan deze avond. Technoboy is bijna King in Hardstyle te noemen, als je kijkt naar zijn waslijst aan floorfillers. Op 28 April is het de hoogste tijd dat hij zijn kunsten laat zien in de hemkade, de bakermat van de hardstyle.

Als we het hebben over de bakermat, dan kunnen Dana en Pavo wel een boekje open doen. Zij stonden immers aan de wieg van de geboorte van hardstyle en hebben hun wortels liggen in de Hemkade in Zaandam. Voor het trouwe hardstyle publiek zullen zij dan ook als vanouds een dikke set neerzetten.

DJ Duro staat daarbij aan hun zij. Deze deejay en 50% member van het populaire Showtek, maakt de laatste tijd flink furore in de hardstyle wereld. Zijn co-producties met Prophet en Zany liegen er niet om, deze man staat garant voor echte party-klappers.

Hekkensluiter van de gezelligste koninginnenacht is Outblast. Hij zet hem een tandje harder om de avond waardig af te sluiten.
Naast al het hardstyle geweld, is er ook nog een Jump area met een met zorg geselecteerde line up. De toppers van de Jump scene staan aan het roer en laten je genieten van het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Jump. Tot slot maakt de gezellige oldskool zaal het feest compleet.

De digiflyer is nu online! Bekijk hem hier:
http://download.mohradio.com/audioattack

Vrijdag 28 april 2006
22.00-06.00
Audio Attack - Queensnight 2006
Hemkade, Zaandam


Mainstage
Technoboy
Dana
Pavo
Brennan Heart
Duro
Max Enforcer
Outblast

Jumpstage
Darkraver
Dr. Rude
Norman
Ruthless
Scott Marten
Da Pauli


Oldstyle stage
Buzz Fuzz
Champ-e-on
Dano
Defendor
Waxweazle

Tickets kosten slechts 20 euro ex. fee in de voorverkoop en zijn vekrijgbaar bij alle Free Record Shops en andere verkooppunten van de Ticketbox.

Art of Dance

zaterdag 08 april 2006

1496 x gelezen