Voorverkoop Defqon.1 Festival

Aanstaande zaterdag om 18.00 uur begint bij Ticketonline.nl de kaartverkoop voor Defqon.1. Zoals je van Q-dance mag verwachten is het net zoals voorgaande jaren weer het streven om te verbeteren ten opzichte van vorig jaar. Het wordt steeds lastiger, maar er zijn natuurlijk altijd zaken die nog beter, sneller of mooier kunnen.

De belangrijkste informatie over het festival zoals de datum, line-up en de tijden zijn inmiddels bekend. Informatie over vervoer en timetables verschijnt de komende tijd op Q-dance.nl. Wat dit jaar net zoals vorig niet bekend wordt gemaakt is de terreinindeling. Dit blijft een verassing. Eén ding mag je alvast weten: het is weer anders als voorgaande jaren. Of het beter is mogen jullie achteraf bepalen...

Let op! Als je erbij wilt zijn is het advies om snel een kaart te kopen. De voorgaande edities waren binnen 2,5 week uitverkocht en dit jaar staat de mailbox bij info@q-dance.nl roodgloeiend van vragen of mensen niet alvast kunnen reserveren.
Defqon.1 is het festival voor de liefhebber van allerhande harde stijlen dancemuziek.
De belangrijkste succes factor is altijd het super publiek geweest. Zorg dus dat je erbij bent, want juist de die-hards maken Defqon wat het is.
Wellicht overbodig om te zeggen, maar koop alsjeblieft je ticket alleen via officiele kanalen en voorkom een teleurstelling van valse kaarten.

Q-Dance

woensdag 12 april 2006

2211 x gelezen